Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Nej jag orkar inte

Jag packar sen. När nu det är?

Så jag berättar om mitt senaste dygn istället, mycket bättre. Eller mer än ett dygn blir det ju.. Jaja. I går morse åkte jag och Marcus hem till mig och gjorde oss fina för att sitta i en galet varm kyrka där vi satt och körde tumbrottning med Sara i en halvtimma innan det började. Konfirmationer är väl... intressanta, haha, nej men det var fint och bror min fick en fet bamsekram när han kom ut ur kyrkan sen. Sedan träffade vi hela släckten och pratade en stund innan vi gick hemmåt och åt massor av mat, tårta och öppnade presenter och kuvert med pengar i. Såklart inget till Emma, bara till konfirmanden Mathias och födelsedagsbarnet Sara. Men inget till storasyster nej.

Efter babbel, skratt och TV-spelande så åkte tillslut jag och Marcus hem till honom och tittade på Kenny Starfighter, Spelade harpan och någon mer konstig film som jag inte minns namnet på. Men det var mysigt och idag vaknade jag klockan 8 av att någon sa godmorgon och rusade upp ur sängen kändes det som. Jag tittade på klockan och lade mig ner igen en liten stund, men sedan såg jag ju fatet med kakor som vi inte hade ätit upp på kvällen så jag var ju illa tvungen att dra mig upp, sätta mig i soffan och mumsa havreflan och fanta.
Marcus gick och duschade för att de skulle ut med husvagnen idag (och jag kunde ju inte följa med eftersom att jag själv ska åka imorgon). Men som sagt, han gick in i duschen och jag satte mig och skulle kolla på TV. Men det gick inte att byta kanal (visade sig sedan att batterierna i fjärrkontrollen var uttagna, bra där Emma) så jag satt och tittade på barnkanalen en stund innan jag satte mig vid datorn istället.
Sedan kom Marcus tillbaka och vi packade ihop lite grejer, och sedan skjutsade de hem mig, vi sa farväl, ses inte förrän den 29e igen! Ledsen gubbe. Och sedan har jag suttit här hemma och undvikit att packa hela dagen. Bra va? Jag tror jag ska fortsätta en stund till och gå och steka köttbullar nu. Det lät riktigt gott. Massor av ketchup, namnam.

Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-