Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Dålig uppdatering var det här

Hej igen, haha. Jag måste uppdatera bättre. Men jag var i alla fall hos Oliver i Tisdagskväll. Det var Jag, Marcus, Oliver, hans flickvänn Jenny och en av Olivers kompisar som hette Alexander. Fler blev vi inte men pizza var gott ändå och sedan kollade vi på Sahara.
Marcus mamma och pappa hämtade oss två vid 10 och vi åkte hem och spelade harpan halva natten och såg på filmer så det rök om det. Sedan somnade vi någon gång och vaknade vid 12 igår. Då märkte vi snabbt att vi var tvugna att ta tåget som gick 12.35 från annebergs station. Så vi fick skynda oss lite.. Haha, men vi hann och jag hann ta min spruta innan vi drog oss in till Kungsbacka igen och handlade lite presenter till kommande födelsedagsbarn och konfirmander.
Efter att det var klart och att vi hade ätit på Donken så åktevi hem hit till Fjärås, lekte med småbarn, såg på Bert och somnade tillslut, helt utmattade. Idag vaknade vi precis och nu ska vi äta något har jag bestämt. Mat är gott.

Haha detta var den enda bilden jag hade tagit. Njut.

Postat av: elin

vad köpte du till matthias i konf. present? :) haha min pojkvän konfermeras, och visst man kanske inte köper samma slags present till sin brorsa och pojkvän men jag behöver alla olika tips för jag har ingen aning och ungen säger ju inte vad han vill ha haha!

2010-07-08 @ 13:18:15
Postat av: Oliver

han hette Alexander sen så dog han? ;)

hehe

2010-07-08 @ 15:04:33
Postat av: Emma

Elin: Hej Elin, lite hemligt än så länge eftersom att brorsan läser bloggen, haha, men ge mig din e-mail eller din blogg eller något så kan jag skriva :)



Oliver: Yeye, haha. Roligt duh..

2010-07-08 @ 17:31:37
URL: http://grannis.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-