Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

jag och dagge goes röra på sig

Okej, rubriken stämmer väl mest in på mig och inte så mycket på Dagge, eftersom att hon har tränar massor av timmar i helgen till skillnad från mig, men det var ju inte det som var intressant just nu.

Vi spenderade några timmar på Kungsmässan där vi träffade på Olivia som vi pratade med medans vi satt på McDonalds. Jag tror att personalen börjar känna igen oss nu, inget bra tecken antagligen. Men vi blev sittande där ett tag tills Olivia blev upphämtad och förd till träning (välldans vad alla tränar va?). Då begav jag och dagge oss till hem till dagge på cykel, och tittade på Raw och Biggest Looser och poppade popcorn i popcornmaskinen. Mycket popcorn blev det, men det går ju alltid åt. Sedan spenderade vi resten av kvällen/natten på dagges rum, där vi gjorde lita allt möjligt. Bland annat så hittade vi en mapp på hennes dator, fullproppade med bilder på bara dagge när hon var lite yngre, mest egobilder och jag lovar er att det var riktigt smaskiga fynd, så hon får akta sig i fortsättningen. Och herre gud vad vi skrattade.   


Dagge köpte en påse och tuggummin för lite av sina sista pengar. Påsen var inte till tuggummipaketet utan till lite andra saker som vi inte orkade bära på.


..och köpte sedan mat för resten av sina sista pengar.


Väldigt skarp bild, tagen utanför Kungsmässan. Det ska föreställa Dagge och hennes cykel.


Poppar popcorn.


Mycket popcorn blev det.

Postat av: Dagge

Moahhaha (: Kul hade vi allt (;

Vadå söt..? Ja hatar den bilen -.- jag ser ut som en uppstoppad pingvin.-.-

2010-01-06 @ 00:15:55
Postat av: Johanna

Haha, jag och tildisen poppade popcorn i våran popcornmaskin i måndags, och vi la i aaaaasmycke smör, så de blev typ biopopcorn :):):):):)



hahaha, så du vet ;)

2010-01-06 @ 20:17:17
URL: http://johannameh.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-