Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Bröllopsfotografen

Jag och Frida gick och såg bröllopsfotografen idag, efter mycket om och men med bussar, spårvagnar och tåg så lyckades vi faktiskt komma fram till Biopalatset helskinnade. Förfrusna, men helskinnade.
Filmen var bra, jag är oftast inget stort fan av svenska filmer men de lyckades bra, och lite skratt blev det allt. Det jobbiga kom sedan till att ta sig tillbaka hem. Spårvagnen tog vi till centralen men sedan så gick det inget tåg då vi trodde det skulle gå, så vi fick vänta i 40 minuter. Vi satte oss på Subway och jag käkade en stor mumsig macka och sedan gick vi ut vid 10 över för att tåget hade kommit (det gick 17 över) och vi ville ju ha en sittplats. Men när vi gick runt tåget och skulle gå på så stod det massor av människor utanför och det gick tydligen inta att gå in än. Det var inte direkt varmt, men vi överlevde och fattade ingenting när dörrarna inte hade öppnats, då klockan redan var 17 över. Vid den tiden var det fullt brevid spåret och alla började undra hur vi skulle ta oss hem.
Några minuter senare hör vi att de ropar i högtalarna att tåget mot Kungsbacka går från spår 14. Alla tittar upp och ser att det är spår 16 vi står på (och döm oss inte, för det stod att det skulle gå från spår 16). Så det blev folkrusning när alla skulle hinna med tåget som egentligen redan skulle gått. Barn som tappade bort sina föräldrar, folk som blev slagna med väskor (av misstag), och skrikande kalla hackande tänder överallt. Men vi han med tåget allihop eftersom att det väntade in alla. Det var väl bra för dem, men mindre bra för de som skulle med en buss efter tåget. Men bussarna väntade också på tåget så vi hann med den med, livet är underbart.

Och nu sitter jag här och slötittar på tv och invätar morgondagens strapatser. Upp ur sängen 6.00. Jag längtar.

Postat av: frida

västtrafik<3

2010-01-07 @ 11:57:06
URL: http://fridaliljeberg.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-