Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Min dag (väldigt kreativ rubrik)

Idag är det.. torsdag? Tror jag. Eller då är det väl fredag hemma i Sverige men ja, det är min torsdag som jag tänkte skriva om. Skitsamma, ehm, jag börjar om.
Hej! Idag, torsdag den 30 December 2010, vaknade jag vid 11 och gick ner för trappan för att jag hörde att de pratade om donuts på undervåningen och jag ville ju inte att alla de goda donutarna (eller hur man nu böjer donut i plural) skulle hinna ta slut. Jag grabbade tag i 2 av mina favoriter som fortfarande fanns kvar, vilket var en utan hål med vaniljkrämfyllning och choklad på toppen och en med ett hål med socker på. Ett glas kall mjölk till det och det gjorde min morgon. Sedan duschade och och skypade en timma med Marcus innan jag satte mig i soffan och gjorde ingenting i ett par timmar. Jusste, jag tog lite bilder också, så nått gjorde jag ju och jag laddade till och med upp några av dem här på bloggen nu när jag tänker efter ju.
Efter att vi hade ätit middag i form av bratwurst och majskolvar så diskade jag och Emily och sedan tog vi bilen över till Uncle Kenny, som jag inte hade träffat ännu, och Aunt Anna-Mae. Riktigt trevliga människor de två och de hade nog världens sötaste (jag skojar inte) hund, en Sheltie som jag nästan tog med mig hem. Vi tittade på över 100 år gamla foton och diskuterade sylt tills klockan slog nio och vi tog bilen hem och här sitter jag nu. Redo att sova, så godnatt, eller godmorgon eller vad det nu blir för er. Och om jag inte hinner uppdatera innan erat nyår så får jag väl ta och säga Gott Nytt År till er med! Så .. Gott nytt 2011!


Johanna, mamma, Sara, pappa och ett antal tomtebloss - förra nyår.

Postat av: Dagge

Donuts♥ Shelties♥ :D

2010-12-31 @ 11:49:04
URL: http://mysweetestthings.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-