Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Bara dårar rusar in

Jaha, nu är det jullov.
Jag åkte till skolan som vanligt vid 6.30 och köpte en biljett till "The Teacher Talent Show" som ägde rum idag. Men först gick jag upp till Coach Davis klassrum där jag spenderade mestadelen av dagen med mina klasskamrater från second period. Vi som hade biljetter gick på Talang Showen och jag ska inte ljuga, jag har nog inte skrattat så mycket på väldigt länge. Och jag tror att jag behövde det efter två dagar av stress och trötthet. Att se 2 tjocka lite äldre svarta lärare dansa och mima till Backstreet boys låtar eller se en av mina framtida mattelärare prata om sitt liv på ett så roligt sätt att alla nästan började gråta av skratt. Eller att se rektorn dansa till singig in the rain, se spanskalärarna iklädda våtdräkter och simglasögon och låtsas simma på scenen, höra en lärare med en mycket bra sångröst sjunga "I wish I was a booger, so that you would pick me". Det var grymt bra och om jag hittar något klipp på Youtube från showen sedan så kan jag lägga upp det. Ja, de visste verkligen hur man underhåller tonåringar i alla fall.

Efter det gick jag tillbaka till Coach Davis klass och vi tittade på Invictus, vilket är en bra film, men jag har redan sett den typ två gånger så jag somnade jätteskönt i min stol.
Och ett brandlarm är inte det bästa sättet att vakna på ska jag säga er. Och om ni tycker att brandlarmen är höga i Sverige, haha, alltså jag vet inte hur jag ska förklara det men man måste hålla för öronen för annars sprängs hjärnan ungefär. Så vi stod där ute, (jag lovade migsjälv att inte klaga på att det var kallt) men det var kallt att stå där med bara t-shirt i 4 graders värme i 20 minuter, ja. Och speciellt efter att ha sovit i en halvtimma i en varm stol.
När vi kom in igen tittade vi på Toy Story 3 och sedan åkte vi hem och nu är det lov. Finfint.

Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-