Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Förlåt för att det dröjde

Oj, jag uppdaterade och sedan har jag inte gjort det på fyra-fem dagar eller nåt. Inte bra Emma. Folk har ju till och med börjat fråga vad jag håller hus.
Min ursäkt är att jag har haft galet mycket i huvudet som jag försöker lösa. Vilket är en väldigt dålig ursäkt om ni frågar mig men det är den bästa jag kan komma på. För jag har varit hemma, och när jag inte har varit det har jag haft möjlighet till en dator nära mig hela tiden. Ja jag har spenderat mest tid med Marcus, för att jag kände att jag behövde det. Idag har jag även varit med Johanna, den människan är bättre än hon någonsin kommer kunna veta och jag behöver de där dagarna när vi bara äter nuggets och tittar på tråkig TV. Bara umgås, pratar lite om gamla saker, nya saker, inte så mycket egentligen, bara är med varandra.
Jag och Marcus har gjort lite allt möjligt men nästan ingenting de dagarna vi har umgåtts. Vi har kollat på en hel drös filmer, igår var vi på bio också, och så har vi badat .. eller jag doppade mig med kläderna på i hans pool när det pissregnade. Vi har ätit, sovit och tittat på dumburken vi mest också men jag har haft det väldigt bra.
Min mobil fungerar inte för övrigt, eller jo, nu har jag lånat en gammal hederlig Nokia 3310 som låg i källaren (tror inte jag har berättat historien om min mobil men den har bara slutat funka) Men jag har samma nummer och så nu, bara en något klumpigare mobil.)
Japp, nu ska jag börja lägga upp bilder från våran resa genom Europa hade jag tänkt, blir nog inte klar idag. Så jag har ingen aning om när vi hörs igen men jag ska försöka uppdatera så mycket jag kan.

Och den här gången menar jag det.

Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-