Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Europa med bil, Juli 2010! (Dag 6-12)

Jag vet att de flesta bara är intresserade av bilder från resan och såklart är det det som är roligast, därför sammanfattar jag dag 6-12, de dagarna i Kroatien, i en text och inte dag för dag och sedan blir det bara ett stort galet bildregn efter det.
På lördagen begav vi oss mot Kroatien, vi åkte och åkte som hamnade i bilkö. Efter 1 timma i kön hade vi bara kommit ett par kilometer och termometern gick upp till 45 grader där i kön. Vattnet tog slut snabbt och vi levde på kex i värmen (vilket man egentligen bara blev mer törstig av men vi hade inte ätit någon lunch). Vi stod i bilkön i tre timmar om inte mer. Och ni ska veta att efter 2 timmar så var vi tvugna att stänga av AC:n för att motorn nästan började koka. Tänk er 45 grader i en bil utan att det ens blåser lite. Utan dricka och alla var ganska irriterade för att vi var hungriga. Ja, det var ganska intressant.. men inget jag direkt rekomenderar.
När vi tillslut kom fram till hotellet i Kroatien så hade personalen bokat in oss en månad fel så vi hade inget rum. Vi skulle haft det bästa rummet på hela hotellet, med havsutsikt precis brevid poolen och allt skulle vara perfekt. Vi fick istället nöja oss med att dela på oss i två olika rum, långt ifrån poolen, med bara en glimt av havet om man stog på tå och kollade genom trädgrenarna. Vi hade i alla fall Aircontiditon och vi gick till poolen direkt när vi hade kommit in i våra rum och vilat lite. Jag tog ett dopp och Sara och Mathias badade mycket. Sedan åt vi middag, eller hade vi gjort det redan? Minns inte.
På söndagen hade vi tänkt att bara slappa av och njuta av livet men det regnade, åskade och vi kunde inte ens bada när det åskade så vi åkte in till stan. Pula, och var där. vi fick uppleva något helt galet när vi skulle äta. Vi satt på restaurangen, ute såklart, så började det småregna och vi fick flytta oss in under parasollerna och vänta på maten istället. Helt plötsligt börjar det verkligen ÖS regna och även om vi stt under parasollena så öste regnet mellan parasollerna och alla som satt och åt så fredfullt, alla servitörerna, all mat som stod ute, alla dukar blev blöta, det kom floder ner i glasen med dricka och allt blev bara ett kaos. Det var sjukt. Vi var tillslut tvugna att gå därifrån och vi fick äta någon annan stans. Sedan gick vi vidare runt i staden och åkte sedan hem till hotellet och åt middag, det åskade sjukt mycket den kvällen.
På måndagen tog vi våran slappdag, det var riktigt varmt och vi gick runt på den halvön vi bodde på. Badade och solade och bara njöt av livet. Fick gått väldigt mycket också, det var nog bra för oss alla.
Tisdagen blev till att åka till staden Krk som låg två timmar bort. Det var en riktigt fin stad och vi åkte sedan vidare längs kusten och hem igen förbi massor av vackra städer och platser, vi åt middag med en vacker havsutsikt och sedan åkte vi hem och spelade kort.
Onsdagen blev nästa slappdag, vi gick inte alls långt bara ner till havet där vi hoppade i vattnet från klipporna och bara njöt, slappnade av och fick andas lite. det var riktigt skönt.
Torsdagen fick vi gå upp tidigt, klockan 9 skulle vi vara på en båt vid hamnen i Pula och det var vi minsann. Båtturen gick först till en mycket vacker stad, Rijeka, och där fick vi vara i 2 timmar innan båtturen gick vidare med lunch ombord och vi åkte till en strand. Jag mådde inte alls bra just då så jag somnade på en handduk bland kottarna i skuggan menads de andra badade men det funkade det också. Efter nästan 3 timmar där så gick båten hem. Vi åkte hem till hotellet och badade antar jag, sedan åt vi vid poolen och havet.
Fredagen blev vår sista slappardag som vi spenderade vid klipporna den också. Vi gjorde iprincip ingenting men ändå gick dagen gaska fort och det var nästan dags att packa direkt. Sista middagn blev på hotellet den också, kycklingsalladen där var gudomlig!









Postat av: Dagge

Naajs(: Palla 45 grader... :O

Coooolt, ja va i Pula för typ tre år sen, och spenderade förra sommarn i Krk :D♥

2010-08-10 @ 12:03:34
URL: http://mysweetestthings.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-