Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

jag var inte tillräckligt stark

Utan under skoldagen fick jag feber och var vid vissa tillfällen väldigt snurrig. Den där sprutan fick mig allt, som alla andra. Men till skillnad från de andra så stannade jag kvar i skolan på grund av att jag skulle till tandläkaren under eftermiddagen så jag såg ingen mening med att åka hem och sedan tillbaka igen.
Så där satt jag under mattelektionen (då det var värst) och försökte överleva genom att lyssna på musik och .. jobba? Ja, det här är vad jag ådstakom i alla fall. Ja, något blev det ju.

Sedan kollade vi på Little Brittain på engelskan så det var inte så jobbigt, förutom att min huvud dunkade hårt när jag skrattade och att Hubbe petade mig på armen hela tiden (min onda arm) Men efter tandläkaren så var det illa, så jag köpte mig en chokladbit för att inte somna på bussen och väl hemma så såg jag en mysig film under mitt gosiga täcke och sedan hamnade jag här. Nu mår jag bättre, som tur är och är bara allmänt glad eftersom att jag inte orkar vara sjuk.
Vem orkar frysa, sen svettas, sen frysa, sen svettas och sedan frysa igen. Och så tappar man aptiten. Jag som älskar mat, vill ju inte slösa bort god mat, det hade ju varit onödigt.


Tänkte först förklara, men ni vill nog inte veta.


Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-