Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Niornas Lunch

Jag gjorde precis ett misslyckat försök till att lägga ut ett inlägg klockan 13.37. Bara för er information, om ni ville anteckna eller nåt.

Idag var det sista dagen inann skolavslutningen imorgon. Det känns tugnt att prata om det, fast det borde kännas skönt. Jag vill säga som Patrik att det bara ska bli kul med något nytt, men jag säger också som Malin. Vi är en familj våran klass, och familjer bildas inte för att splittras.
Jag kommer sakna alla så sjukt mycket, inte en och en kanske, utan alla som en familj. 
Idag var det i alla fall sista lunchen på Smedingeskolan Någonsin. Varför lägger jag allting så negativt? Nej, men det var trevligt, vi åt ju tårta och allt. Myspys. 
Vi kollade också på filmen jag har jobabt med ett tag nu, jag hoppas att den gav det om ni förväntade er. Jag kunde inte direkt göra något mer med den, men den blev väl som våran klass. Så tråkig att den var kul.
Vi upplevde också ett nära-döden-moment då i nästan blev splashade av en vattenballong. haha. Det var ju nästan sorgligt att säga hejdå till alla idag, hur i helvete ska vi klara det imorgon? Det kommer inte gå.
Vi blev ju tårögda när wimar sa någon mening och imorgon ska han hålla ett tal till oss om våran tid, herre min skapare, jag blir ju nästan tårögd av att bara skriva det här.
Jag tog tyvärr inga bilder idag men jag vet några som gjorde det, så jag kanske komemr med lite bilder senare, vem vet?
Ikväll ska jag och några tjejer i klassen dra på Markoolio på Liseberg. Klockrent, vi behöver bara glömma det sorgliga ett tag och dansa med marko.
..Och vi vill ha dej! Jag vet Jag vet Markoolio De e ja!

Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-