Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Brännö 09

Skojdag med klassen på brännö idag, trots att jag stekte pannkakor inatt och försov mig 45 minuter så lyckades jag olivia och hennes pappa komma i tid till pendeln som tog oss till göteborgsstationen som tog oss via spårvagn till saltholmen som via båt tog oss till brännö rödsten som via gångväg i 30 minuter tog oss till vårat badställe. Yeey!

Det var ju inte så mycket stek som vanligt som gällde. Alla andra 3 åren har det varit huuur varmt som helst, men idag satt många med filtar runt sig och armarna runt knäna med tjocktröjor på sig. Wimar ooch fredrik hade tillochmed mössa på sig.
Men det hindrar väl inte 9b1 från att ha kul? Absolut inte, Några killar körde vad de kallade ''mans-testet'' då de skulle simma från en brygga till en annan. Vattnet var isande kallt med det var 4-5 grabbar som klarade det. Hårdingar. Jennifer och Maria badade också, men det blev mest hoppa i, klättra upp, hoppa i, klättra upp, slut. Sen åt vi glass 2 gånger också, båda gångerna slutade det med att jag gav helva min glass till olivia för att jag frös.
Olivia och Calle fick tillomed till en så kallad vals på fotbollsplanen och tränade till balen på onsdag. Vi andra kastade freespee (stavning??) och spelade fotboll när killarna inte gjorde högar på john eller satt och frös.
Det är ju omöjligt att ha tråkigt med klassen, men jag kan ju erkänna att det skulle ha hjälpt med fint väder. Haha, men varför inte? Vi kanske behövde lite omväxling.

 
 

 
  
 
 
 
  
 
   
 
 
 

Haha, hur skall vi klara oss utan varandra sen?

Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-