Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

KLASSFEST

Här vare fest.
Igår hade vi världens fest med 9b1 hemma hos Olivia. Det var ju hur underbart som helst att bara få träffa alla igen & skratta som aldrig förr. Som jag har saknat det, och det har inte ens gått en månad, hur ska detta sluta? När vi är tillsammans känns ju allt så rätt.

I alla fall så kom nästan alla försent, först kom Annie, Pauline, Maria & Sofie brummandes och sedan kom John också. Kramkalas i an halvtimma, haha. Nästan resten a alla gästerna var försenade, haha, det är niobeett altså. Men klockan 7 var alla samlade och kramades och skrattade som om det var igår vi hade träffats sist. Vi åt hamburgare, då Sebbe tog både all ketchup och cola, och sedan puttade vi i Johanna i poolen och det var bara en tidsfråga innan nästan alla var i med kläderna på.
Men snart åkte kläderna av och badkläderna på och vi badade säkert i en timma och skrattade så mycket så vi svalde halva poolen.
Men vid 8 kom olivia med glassen, och då tog alla var sin glass istället. Eller jag tog 3. För den första tryckte Annie upp i mitt ansikte och den andra hamnade i poolen. Men det hämnades jag lätt med n'r jag tryckte sönder Annies glass och tryckte den i hennes face. *evil smile*
De flesta samlade sig vid soffgruppen i hörnet av poolaltanen och även om vi inte gjorde något speciellt så var den tiden nog den bästa på länge. Vi bara satt där och snackade om allt mellan himmel och jord, jag har inte skrattat så mycket på hur länge som helst. Det går inte att beskriva hur mycket alla betyder.
Bara när Patrik kommer efter att ha badat och ser sebbe som står och viftar med en pinne och säger hur seriöst som helst:
''Vem gav sebbe en pinne?''
Alltså, det finns inga ord. Sedan började Sebbe med sina frågelekar och calle med sina hurlånganamnsomhelst-grupper. Klockan närmande sig elva när de flesta hoppade i poolen igen och skrattade runt. Jag höll på att frysa ihjäl när jag satt där brevid soffgruppen seda och väntade på en ledig plats. Sedan satte jag mig på Johanna och John kom och tog min frysar-plats istället. Då komemr Olivia där nästan direkt och säger till John att det fanns filtar i en låda längre bort. Nä, men det kunde hon ju inte sagt liiite tidigare?
Sedan började folk dra sig hemmåt vid 12 och det var lite lättare att säga farväl nu, när vi visste att vi skiljdes som vänner och inte som gråtande zombies.
Tillslut var det bara John, Jag & Johanna kvar hemma hos Olivia, och Olivia då, men hon bodde ju där. haha, varför kriver jag detta? Jaja, det var bara vi kvar och vi satt väl där och snackade om det mesta innan John avr tvungen att åka hem vid halv 2.
Då var det slut. Ännu en underbar dag med mina bästa vänner,

        
  
   
 
  
 
 
 
   
  
  
   
  
 
   
  
 
 
 


<3 !

Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-