Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

trötta 9b1are

Efter ett nationellt prov, som tog min tisdagssovmorgon så blir man ju automatiskt trött. Det är inte så illa när 1 person är trött, eller 2. Men när det blir en klass på 26 personer så går det liiite över styr.
Vi klarade de första 2 lektionerna hanska lyckat, men sedan när Stefan har proppat i oss lite No så förvandlas 9b1 till ett gäng galna apor. Som tur är så ligger jag inte efter i matten, som var nästa lektion. Man kan ju inte kalla det en lektion direkt, kanske ett dagis. Ett galet dagis.
Varför inte spendera mattelektionen med att ha vattenkrig i klassrummet, nysa varandra i ansiktet eller, den gamla klassikern, att springa runt som vilda höns med galna kosjukan med stulna bullar och vissla på gamla låtar..? Och samtidigt Säga Pittler i lärarens ansikte istället för hitler och klappa händerna & skrika FjompHassan. Jodå, 9b1 kör hårt i alla lägen.

Sedan So då, vi kanske inte änns behöver prata om det, men de sista 10 minuterna fick vi leka tidningsleken, våran favvislek, det finns inte en skäl som kan hålla sig för skratt en dag med 9b1, inte någon. Jag säger bara, släng er i väggen.
Klasströjorna kom idag också, vi ska hämta dem på torsdag tror jag, eftersom att man måste betala kontant! 11.100 svenska kronor. Det är mycket stålar.

vet inte varför jag tog bilden, tycker att den passar lite till inlägget.
(tagen i onsdags förra veckan)

Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-