Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

''De e fågelbajsihuvetvarning här!''

[rubriken får vi tacka Johanna för, då hon uttryckte sig så idag när vi gick från Arkaden till Nordstan] Jag skrev i ett inlägg igår att jag åkte iväg, men berättade inte vart. Det var inget märkvärdigt eller så, men jag tänkte berätta historien för er ändå.

Jag åkte med mamma och pappa till Kungsbacka, eftersom att de ändå skulle åka dit, så hängde jag på, slapp att ta bussen tänkte jag. Sedan visste jag att Johanna inte var hemma och att Olivia var på middag hos sin farmor, så jag gick hem till mormor och morfar och var där till halv 22 och kollade på TV. Sedan gick jag en bit till bussen, och det snöade och regnade i ögonen på mig, men jag hann ändå ända till stationen, vilket inte var min plan från början. Där träffade jag Johanna och hennes familj, och Olivia skulle också komma dit hade hon sagt. Men när det var 2 minuter till bussens avgång så hade vi inte sett ett spår av henne så jag ringre upp tjejen och halvskrek till henne att springa, då hon var påväg in på stationens andra sida. Sedan, efter lite överläggning så ser vi en tjej på vägen på stationen, hon har en jättestor väska runt sig och en enorm påse i handen medans hon halvspringer / halkar över vägen. Johanna går fram till chauffören och berättar att den där tjejen ska med bussen, så han väntar snällt på henne.
När vi kom hem till Johanna så kollade vi på film och åt ganska många dumleklubbor. Sedan satt vi vid datorn och kollade på gamla bilder i några timmar innan vi får för oss att titta på Slumdog Millionaire, då klockan var omkring tre. Vi tittade 1 timma för att sedan stänga av eftersom att vi var tvugna att sova (vi skulle upp 10). Men den delen av filmen som jag hann se var bra, och vi får se klart den nästa gång helt enkelt.

Vi gick inte riktigt upp 10, närmare 11 blev det, men det var ju kanske rekord ändå med tanke på när vi somnade. Vi åkte 12.03 bussen till Kungsbacka station och gick in på Kungsmässan och bytte ett halsband innan vi tog tåget till Göteborg, där vi spenderade resten av dagen. Vi köpte tillsammans 7 klädesplagg + lite annat (om jag räknade rätt), varav ett plagg var på rea, och det var en liten väst som johanna hittade på barnavdelningen på Lindex. Sedan åt vi på pizzahut, vilket bara går att beskriva som namnam.
Tåget hem var fullproppat, och bussen till lilla Fjärås likaså. Mellandagsreans fel antagligen, men det får man väl offra antar jag.





Postat av: Olivia

galet! love you <3

2009-12-27 @ 23:30:03
URL: http://heartman.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-