Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

dessa tisdagar

Jag undrar helt seriöst om det ligger någon sorts förbannelse över tisdagar, det lyckas alltid gå fel på de mest konstiga sätten.
Det började gå snett redan innan jag vaknade eftersom att jag hade råkat sänka min väckningssignal så att jag inte hörde den, det ledde ju då till att mamma väckte mig 40 minuter innan bussen skulle gå och det brukar vanligtvis ta ca 30 minuuter för mig att kliva upp ur sängen så det blev ganska stressigt där på slutet. Men jag hann i tid till bussen, till skillnad från Frida som missade den. Skolan på tisdagar orkar jag inte tjata om längre, jag skriver ju det nästan varje vecka. Jag jobbade en timma innan jag och Matilda gick och gymmade i ytterligare en timma. Sedan skulle vi med bussen snabbt så jag hann varken byta om från mina inter sport shorts eller gå den vanliga vägen runt gräset utan vi fick springa över det, och de håller på att bygga en gångväg där så det var bara lera överallt. Vi sprang skrikandes över där och förbi avspärrningarna och vi hann precis kliva på bussen med smutsiga fötter innan den åkte iväg mot stationen. Jag bytte om längst bak i bussen till ett par leggings innanför shortsen för att bli lite varmare, villket inte hjälpte så bra ändå men jag fick i alla fall bara stå upp hälften av bussresan hem sedan i mina leriga skor och fina leggings under svettiga shorts. Underbart. Nu är det bara pluggandet kvar då. Åh tusan.

Marcus var på G idag. Först körde han lite magdans (med hjälp av Hubbe) och sedan blev han lite kulturell när han fick tag på en whiteboard-penna och plötsligt blev fransman.


Suddigt och Kladdigt.  (och kallt om benen!)


Trots min fina klädstil så gjorde jag ändå spår över hela bussgolvet..

Postat av: frida

fina fotsår:)

2009-12-09 @ 08:07:18
URL: http://min blogg du vet
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-