Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Första skoldagen. 9.00 - 18.00

Det blev en lång första dag!
Herregud vad trött jag är, nytt är ju krävande. Vi började 9 i en aula, en vinglig byggtrappa upp, där det var upprop och klasserna delades in. Det förvånade mig att av typ alla 70 elever som skulle börja, så var ungefär 10 stycken tjejer. Eller mer exakt cirka 12. Och 10 av dem började i min klass Tillsammans med 21 killar, som jag kan namnet på typ 4 stycken. Tummen upp för mig.
Men vid 10 skulle det gå en buss till våran kick off, men det blev inte förräns klockan halv 11 och vi blev försenade. Det ver i Ulricehamn vi skulle vara, ja Ulrica hamn, ungefär 1 ½ timmas bussfärd. Woho. Med det var inget en Buss-Quiz  inte kunde göra bättre.
Vi kom fram vid 12, och gick av bussen. Men det var tydligen fel ställe så vi fick gå på bussen igen och fortsätta i några minuter. Väl framme, och på rätt plats, så blev det lite aktiviteter som att vara väldigt högt över marken. Vilket jag tycker är lite läskigt så jag och några hoppade det och såg bara på medans de andra hoppade ut för stup i en så kallad linbana. Sedan råkade vi gå vilse i skogen, men hamnade tillslut i en väldigt varm stuga med en eld i mitten.
Sedan blev det mat, pastasallad. Fast vi fick vänta i en halvtimma på besticken som de tydligen hade glömt.
Det blev inlines efter lunchen och det gick väl inet så jättebra, haha, men jag ramlade i alla fall inte! Vilket jag var väldigt nära på att göra ett par gånger.
Vi skulle inte hinna göra den sista stationen så vi fick chilla på en lekplats i närheten medans vi väntade på bussarna. Men bussarna skulle tydligen inte gå då, utan var försenade till 4, så det blev gigantiska pussel, bokstavsording på stockar och att klättra upp för en helt platt typ 4 meter hög vägg istället. Som gick sådäär lyckat, haha, men skratta fick man göra i alla fall.
Bussen åkte ca halv 5 och vi var på LBS igen vid 6. Sedan tog jag 18.17 bussen hem och åt och åt och åt. Herregud vad hungrig jag var. Och nu är jag så trött att jag snart svimmar.
Det kanske inte blir så svårt att vända tillbaka dygnet igen.Men en helt ok dag, mycket nya roliga människor som jag ser fram emot att få lära kämnna lite mer. Haha, jag låter som om jag går en sykurs eller nåt, men strunt samma. Jag tog lite bilder i alla fall.


Den lyxiga trappan till övervåningen på skolan.


Vilse i skogen.

 
Supervarma stugan & Inlines-time


Frida har grått hår. (enligt henne)

Postat av: Bnsm ♥

tack :) desamma! haha jag började oxå gymnasiet idag! ;)

2009-08-18 @ 20:08:20
URL: http://bnsm.blogg.se/
Postat av: daniela

de va en lång dag i skolan det ;D

2009-08-18 @ 20:16:12
URL: http://daanielab.blogg.se/
Postat av: daniela

mjo det va lite väl att ta i hårt! jag börjar ju torsdag kl 13:00 skönt och vi går nog bara i en timme :)

2009-08-18 @ 20:20:23
URL: http://daanielab.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-