Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

emma crazy är i farten

Ni borde akta er, när den här kvinnan vill något, då tar det lång tid innan hon ger sig. Fråga bara någon av mina vänner.
Jag fick för mig att jag ville till Lisebrg idag så jag tog Johanna som mitt första offer. Men hon sa att hon inte orkade och ville sitta inne så jag lämnade henne för stunden och tog Olivia som offer nummer 2. Hon ville så gärna, eller det verkade som det i alla fall, men hon skulle träna klockan 4. Även om jag gjorde upp planer på hur vi skulle springa in på Liseberg och åka ballder 1 gång och springa ut igen så hittade hon ett nytt hinder.
Precis när jag tänkte bomba iväg sms till hela kontaktlistan så vibrerade det till i mobilen. Klockan var inte mindre än  13.37 och det var ett sms från Johanna om att hon hade ändrat sig. Att hon kunde med att åka till Liseberg en stund med mig om jag lovade att träna med henne imorgon.
Jag kunde inget annat än att gå med på avtalet, så nu har jag både planer för imorgon och idag. Imorgon ska även Olivia följa med mig till Liseberg sa hon. Vi får se hur detta ska gå.

Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-