Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

depressed

Det är två veckor tills skolan börjar.
Helt ny skola, helt nya människor, helt ny stad, helt nya lärare, helt nytt.
Man känner sig så barnslig när man inte vill, när man bara vill stanna där man är och bara vara. När man längtar tillbaka till livet innan. Men sanningen är att jag kommer sakna det, så att hjärtat gör ont. Man blev ibland ledsen i skolan när EN person inte var där, och hur ska det gå nu?
Jag ahr inte hunnit tänka på det här så mycket men när jag och Olivia kom in på ämnet nu så blev jag tårögd. Att vi kanske bara komemr träffas en gång i veckan, andra gånger ännu mer sällan. Sedan började vi prata minnen och stunder man skulle sakna. Livet kändes bara tyngre för varje sekund.
Visst, en ny klass och skola kan väl vara lite spänannde, men jag vet inte hur lång tid det komemr att ta innan jag blir helt deprimerad av min saknad.

I min och olivias konversation nu för en stund sedan så kunde man till exempel läsa:

jag vill va med dig varje dag, jag vill krama dig på morgonen och sedan när vi slutar, jag vill sno dina böcker och kasta ut dem genom fönstret, jag vill äta alldelles för mycket godis med dej, jag vill se dig på morgonen och springa och möta dig, jag vill sitta i bamba och skratta med dig tills lärarna kommer och slänger ut oss, jag vill sitta och klaga på allt med dig, jag vill lägga strumpor överallt, jag vill inget annat, jag vill rida på din rygg när jag inte har skor på mej, jag vill skratta tills luften tar slut, jag vill välta flaggstången med dig och skylla på någon annan, jag vill dansa med dig på ett träbord när alla tittar på, jag vill kasta ägg på dej, jag vill slå dig och skratta, jag vill leva loppan i skolan, skrämma folk genom ett stålskåp, sno bullar från hemkunskapen.., jag vill prata så mycket om twilight med dig tills alla andras öron blöder, jag vill leka tidningsleken och skratta tills lektionen är slut, jag vill skicka fula bilder till dig på johanna i klassrummet, jag vill kasta papper med twilight text på på dej, jag vill ta dina skor och ge dom till mårlind, jag vill springa genom korridoren med dig, jag vill sitta på en mattelektion och klaga över hunger, jag vill rulla mig i gräset tills kläderna går sönder, jag vill gömma mig och skrämma vettet ur dig, jag vill råka dra av dig en bit av dit hår, jag vill hoppa upp och ner av skratt, jag vill skrika ord som inte betyder något, jag vill hälla mjölk i din mat, jag vill se dig stoppa morrötter i näsan, jag vill låsa in dej på toan, jag vill göra allt och ingenting med dig i skolans korridorer och rum, jag kommer sakna dej så mycket, varje sekund, jag kommer sakna alla så jävla mycket, jag vill se annie sova på nolektionerna, jag vill se fredrik ropa ''nu kör vi!'', man vill höra stefans hemska röst, alla dessa stunder i skolan, kommer sakna dom som fan, vekrligen hur mycket som helst, inget mer ord som lyfts upp till taket i en falskt låtande kör och händer som bankar i borden, inga mer crazydays i skolan att berätta om, inga mer tacos skämt, ush, nu gråter jag

fy vad det här är jobbigt..


Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-