Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Vårig Helg

Hallliuu
Gr8iga vårdagar med Olivia och Johanna igår och idag.
Vi käkade glass bland vtsipporna, tryckte upp glassar i fejset på varandra (Johanna tryckte upp min glass i Olivias fejs..) och sedan vid solnedgången gick vi upp till bräckan och myste lite innan vi drog tillbaka till my place och slog upp ett tält i mörkret. Grillning blev det också, Kött, Kyckling och fisk. Mmm..
Vi drog in och kollade på film innan vi gick ut till det freeeeezing tältet och ringde Annie som alltid lika glad skrattade åt oss campare. Jocke därimot, verkade ganska trött när vi ringde, men ändå så varade samtalet i över 1 timma och killen räddade oss från alla ljud och hemskheter där utanför tältväggarna enbart med att säga.. Mmm.. jag fiskar på wow, mmm, jag öppnade min altandörr, mmm.., mmm, nej jag fes inte, stich-ljud, mmm.
Att sova i ett feluppsatt tält i mitten av april kanske inte var det smartaste draget direkt efetrsom att det var GANSKA kallt och kallt..
Men på något firnuligt sätt så överlevde vi, nästan, och blev väckta vid halv 12, och åt frukost vid halv 1. Sen dess har jag inte ätit något annat än överblivet godis och glass men ändå sitter jag här, nästan felfri.

på sista bilden ligger johanna under tältresterna..


Postat av: OoooooHhh

alltid lika roligt med er<3 lav juu

2009-04-19 @ 22:59:36
Postat av: Anonym

2009-04-19 @ 23:00:01
URL: http://heartman.blogg.se/
Postat av: Anonym

hehe

2009-04-19 @ 23:00:25
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-