Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

fredag-lördag med mina flickor!

Jag beger mig av mot Olivia vid 19 och Johanna är redan där när jag kommer. Vi leker sönder lite innan vi sätter oss vid teven och ska sjunga singstar. Men vi fastnar vid talang 2009 och tittar klart på det innan våran sång-kväll börjar. En bit in i natten så kommer 3 huliganer in i huset. Pauline, Maria & Sofie alltså. De gungar snart in i våran sångstund även om dem inte änns var hälften så sockerpåverkade som vi var.
Vi får till några riktiga godingar till sånger, men mitt i det roligaste så är johanna tvungen att sticka hem för hon skulle upp tidigt nästa dag. Vi fortsätter sjunga i någon timma till och rummet snurarr bara mer och mer för varje sekund. Sofie åkte hem sedan också för att hon skulle upp tidigt nästa dag med.
När hon hade åkt så orkade vi inte tramsa (lika mycket) längre och vi väljer ut en lite läskig film som vi sätter oss och kollar på. Ailiens var visst läskigare än vad jag trodde och man var inte riktigt säker om det skulle komma ut en grön hand under dörren lite senare. Vi bestämmar oss för att vi inte är tillräckligt trötta för att sova och väljer ut en film till. Den här gången ville vi ha en riktig rysare så att vi skulle hålla oss vakna. På baksidan av den vi valde stod det;
'' Hemska varelser gömmer sig i den mörka skogen och.. '' ja längre behövde vi inte läsa förrän vi bestämde oss för att det var den läskigaste.
Det visade sig att filmen handlade om en liten by vid en skog som det bodde lyckliga männikor i men att de trodde på att det bodde onda röda gubbar i skogen. Alla lallade runt och det räckte för att vi skulle förlora våran första man. Maria sålde sin själ till john blund och somnade som en stock vid 2. Vi andra nickade till ett par gånger men lyckades stanna såpaslänge att vi fick se några droppar blod i alla fall (från en som skar sig på en kniv, han dog inte änns!) Jag tog upp en påskmust-flaska och drack ur den för att hålla mig vaken. Det var ett märke med ett par händer som filmen handlade om lite, det fattade jag i alla fall. Olivia blev nästa man att ge upp och jag och pauline höll inte ut särskillt länge vi heller. resten är ganska suddigt av någon anledning.
Jag vaknade upp, och antog att jag inte hade missat så mycket av filmen så jag fortsatte kolla. Det var massor om det där hand-märket och efter några minuter så fick jag tillbaka synen ordenligt och såh att det var märket över hela skärmen och att det stod ''play movie'', ''set up'', ''select scean'' osv. Filmen var alltså slut. De andra tre snarkade lite gulligt utom Maria som gjorde konstiga knäppande ljud.  Jag orkar inte röra mig så jag ligger kvar och blundar, och somnar igen tills steg närmar sig bakom mig och någon står framför mig och kollar på oss. Efter ett par sekunder av ren panik så fattar jag att det var Olivias pappa som hade kommit hem. Han skulle komma hem vid 11 så jag tänkt att klockan inte kunde vara så mycket ändå. Han stänger av tvn och går iväg till sitt rum och sover. Pauline vaknade en stund efter och hon tittar på mig och säger '' klockan är halv 5..''
Ungefär en halvtimma senare så ligger vi i sängarna och somnar som små barn medans solen går upp och fåglarna kvittrar utanför.










Sen var det slut på bilder av den natten, men det kommer lite från morgonen här också.
Pauline och Maria var tvungna att åka till en match men jag stannade tills halv 6 och kollade på ice age2, åt spagetti och hoppade på poolskyddet & blev extremt blöt med olivia. Men nu är jag hemma igen, helt freaking slutkörd. Yiiiha. '







haha, tack för ett par underbara dagar ♥

Postat av: hannisen

okej.. jag var tydligen helt lost redan när du kom... Jag kommer inte ihåg att du hade shorts på dej.. Och jag kommer inte ihåg att du tog kort när vi sprang till papas bil.. hehe..

2009-04-25 @ 21:57:48
URL: http://johannameh.blogg.se/
Postat av: Oliven

hannisen - lostarN.

hahaha, skrattar alltid som mest med er tjejor, sikket dygn <3

2009-04-25 @ 22:25:22
URL: http://heartman.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-