Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

this is it, this is halloween

Japp, jag har inte spenderat dagen som om det vore halloween, men ATT jag spenderade den som om jag levde. Och det gör jag ju. Har jag för mig. 
Jag gick upp klockan 10, eller då började pappa damsuga så jag var tvungen att dra mig upp. Klockan kvart över 11 gick bilen med riktning mot göteborg och farfar. Det blev, som vanligt, hur god mat som helst. Efter en stund där så fotsatte bilen, full med min familj, mot Världskulturmuseet, där vi spenderade 2 timmar. Vi kollade in Vodou, Haiti, gamla saker och Bollywood, dä vi också gjorde två kortfilmer. Tänk att man har varit med i en bollywoodfilm va? Båda filmerna kommer upp här sen. Sedan pimpade vi speglar också, och som vanligt så överdrev jag med detaljerna.
Efter det så begav vi oss mot bergakungen och år massa god mat igen. Sedan åkte mamma, pappa och Sara hem och Jag och Mathias mötte Olivia och Johanna, köpte popcorn och sprang in till bion. Michael Jackson's This Is It blev det. Åh herregud, den mannen. Man ska ju se upp till honom, blev tårögd flera gånger. Tänk att den roliga, otroligt talangfulla människan är död. Finns inte. Borta.
Men, världen kommer aldrig att låta honom försvinna. Det är jag helt säker på.
Sedan blev det att åka hemmåt, tåg och buss. Najs, najs. Nu är jag trött och ska kolla på alla idolernas uppträdander (?) innan det börjar igen.

Wiiiiiieee



Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-