Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

jag sitter för övrigt inne på fridas rum med henne och malin.

Vi har sett på Kenny starfighter och ätit glass.
Vi öppnade glasspaketet med magnum mini glassar, där det ska vara 3 dubbel choklad och 3 dubbel caramell, men när vi öppnade så var det 5 dubbel caramell och bara 1 dubbel choklad. Dålig stil säger jag bara. Dålig stil! Nu, när vi har gått igenom hela facebook och skrattat åt idolklipp och anders bagge så sitter de andra två och läser lite böcker. Själv så funderar jag på att dra hemmåt snart, ganska trött och jag blir bara så jävla arg på kuben som inte vill få alla färger på rätt sidor. Jag bor ju bara 10 meter från det här huset så det är ju inte så jobbigt att gå hem, men med tanke på att det är storm ute så gör det mig en aning rädd att gå ut i det hemska vädret. Det stod ju till och med i tidningen att man skulle hålla sig inne, och allt som står i tidningen är ju sant såklart.


där fick ni 2 random bilder, en på mig och frida och en på mig och malin. Eftersom att jag inte hittade någon med alla oss tre på. Jaja, två väldigt fresha bilder i alla fall. Godnatt, ät dina grönsaker, lyssna på mamma och pappa, tvätta dig bakom öronen och bädda din säng. Som vanligt då?


Postat av: Annika

hej hej :) rösta gärna på mig till veckansblogg,länken finns på min sida och jag ör nummer ett :) vore tacksam om du kunde göra det. och om du gör det så får du hjärna hälpa mig med det :) kraaam

2009-10-04 @ 10:29:09
URL: http://annikastromberg.blogg.se/
Postat av: Olivia

MEN UPPDATERA KVINNA!!!!!

2009-10-04 @ 16:42:30
URL: http://heartman.blogg.se/
Postat av: ella

Nu har jag frågestund på min blogg.

Så kom o fråga på!

Inlägget är: Night-och lite annat

Fråga på! :D

2009-10-04 @ 18:40:59
URL: http://daniellasamuelsson.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-