Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

don't stop me now.

Igår lekta jag med Johanna och Olivia hemma at Johannas place. Vi åt kladdkaka, godis, massa god mat, såg på iidol och Systrar i jeans. Den filmen är så gudomligt bra och böckerna är lika bra, eller rättare sagt mycket bättre. Jag vet att alla som inte har läst böckerna har så höga förväntingar att de inte läser dem men herre gud, läs dom människor. Jag ska så läsa dem igen sedan när jag (snart) har läst ut Genom dina ögon. På tal om den boken så håller jag på att komma i ordentligt i den nu, jag hoppar över datortid för den eftersom att jag oftast inte hinner läsa. Jag låter som en bokmal här men sanningen är att jag inte är så inne på att läsa i vanliga fall. Men det är så underbart när man hittar en bok man gillar. I hela mitt liv är det ungefär tre serier av böcker som jag verkligen har läst för att jag ville. Systrar i Jeans, Molly Moon och Twilight sagan.
Men nej, nu ska vi inte prata böcker, vi ska prata igårkväll/natt. Det fanns ju inte så mycket mer att berätta men vi hade det skoj och hejade sönder på Nicklas, Tove, Calle & Eddie på idol och satt och sjöng lite innan vi skulle sova. Bäddsoffan drog vi ut som en vana och sedan blev det lite massage innn jag och Olivia somnade nästan på varandra vid halv tre någon gång och Johanna gick och lade sig i sin egen säng.
Jag vaknade imorse av att JOhanna kastade en kudde i mitt huvud och sedan, med lite ansträgningar så fick vi liv i Olivia också och vi åt frukost och tittade på disneychannel innan Olivias mamma hämtade mig och henne för att åka hem två timmar senare, vid tre. Vi satt och sjöng Sarah Dawn Finer låtar i bilen tills jag hoppade av hemma och satte mig vid tvn och tittade på film. Nu ska jag iväg och titta på film igen och edan vid tio så är det ju skruva den som Beckham på tv. En film som måste ses. 3 filmer på 1 kväll. Härligt, jag älskar film. Sedan är det ju Sverige-Danmark idag, heja Sverige. Ingen kickar fotbollen som han, Zlaaaatan Zlaaatan.


Eftersom att det ser mycket oligare ut med bilder så tryckte jag in den här bilden från Usa, Disneyland, i Mars i år. Saknar värmen och allt det roliga där ifrån. Vill ha Sol, varmt och sol.  


Postat av: Olivia

har alltid världens bästa kvällar med er :D <3

2009-10-11 @ 02:05:25
URL: http://heartman.blogg.se/
Postat av: Sanna - [ s a o s. b l o g g. s e]

wow vad coolt! jag vill också åka till disneyland :)

2009-10-11 @ 03:37:14
URL: http://saos.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-