Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

these words are my heart and soul

Skola idag. Måndag. Jiha.

Sedan drog jag och Dagge till Kungsmässan och tog en macka på Linneas och väntade spänt på att våra vänner skulle sluta skolan/praktiken. Det tog inte så lång tid för Olivia att komma dit, men ändå så hann jag slumra till lite på bordet av trötthet. Vi satt och gjorde fula miner tills Johanna slutade och då gick vi till Glitter där de båda rikmansbarnen (jag kommer få kommentarer på det där) köpte var sitt halvband för över 260 tillsammans. Själva stod jag och Dagge kvar och såg på. Sedan drog vi oss ner till Mcdonalds dä Olivia köpte 2 glassar och Dagge 1. Jag och Johanna satt där och tittade på, men mycket skratt blev det som vanligt. Och vi blev lite ägda av några killar som var kanske 8-9 år som härmade våra skratt och kommentarer. Snacka om att de blev utpekade när vi såg dem senare efter mcdonaldsturen. Vem var det som blev ägd nu då?
Jag klippar nog ihop en film med bara Mcdonalds när den här terminen är slut, jag tänkte först när hela 1an är klar, men man kan ju bara lägga upp 10 minuter på youtube åt gången.
Nu ska jag faktiskt göra läxor och lyssna på musik för att sedan gå och lägga mig tidigt. Ingen vet när vi hörs igen. Godnatt.

vem ser mest efterbliven ut? - går inte att svara på.

Postat av: Louis

men, hon med smurfarna på tröjan, är det två olika halsband med ett peacemärke eller ser det bara ut som att det är jättelitet på första bilden? hahaha eller behöver jag helt enkelt sjaffa glasögon?

2009-11-16 @ 20:23:43
Postat av: Emma

Lilla Louis, jag ska sjaffa ett förklarande inlägg till dig.

2009-11-16 @ 20:26:10
URL: http://grannis.blogg.se/
Postat av: Olivia

HON PRATAR OM MIG

2009-11-17 @ 23:40:03
URL: http://heartman.blogg.se/
Postat av: Emma

Happy Thoughts

2009-11-18 @ 08:08:24
URL: http://grannis.blogg.se/
Postat av: emma

hahaha du e äntligen populär :D

2009-11-18 @ 08:08:54
URL: http://grannis.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-