Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

''Vill ni testa en sak?''

Eller egentligen så hände det många konstiga saker. Till exempel att vi hällde salt i Emmys mat när hon var och hämtade en macka och i hennes glas, så när hon skulle drick för att få bort smaken så blev det bara värre. Men nog om det, även om det var roligt. Det var ju något annat jag tänkte berätta.

Jag, Dagge, Andersson och Andreas stod utanför Fyren och funderade på hur livet skulle gå vidare där ifrån. Jag skulle hem till Johanna och leka med henne och Olivia och Dagge skulle hem. Vi stod mitt upp i ett intressant samtal om att kissa på Dagges moppe när en liten spinkig man kommer fram till oss. Han frågar om vi har slutat skolan oh jag tittar runt mig. Ser det här ut som en skola, tänker jag, men jag säger artigt JA, och vänder mig sedan mot de andra, i hopp om att denna mannen ska gå. För om sanningen ska fram så skrämde man mig lite. Men istället frågar han på.
Mannen: Vill ni testa en sak? 
alla tittar på varandra.
Mannen: Det tar inte så lång tid..
Emma: Vad är det då?
Mannen: Eh..
Emma: (puttar till frida som har vänt sig åt andra hållet, ett desperat rop på hjälp) Eh, Frida, han vill något.
Andreas: Men vad är det då?
Mannen: Det ligger här i ryggsäcken. (boxar till sin ryggsäck på ryggen)
Vi tittar en stund på varandra.
Mannen: Jag har hyrt ett rum här inne (pekar på fyren), så vi kan vara där inne. Följ med mig!
Vi tar en snabb titt på varandra igen innan någon tar första steget efter honom och alla hänger med. Mannen sprang nästan genom fyren, upp för trappan och in i ett avlägset rum på baksidan. Men man såg ut genom ett fönster på biblioteket och jag satte mig närmast fönstret. Rummet varungefär lika stort som en väldigt liten toalett, så vi fick precis plats.
Sedan tar mannen upp en liten låda ur sin väska och ställer den på bordet. Han öppnar och man kan se små bitar rfån ett flingpaket utklippta och målade på. Det såg lite ut som spelpjäser och rutor. Han berättade att det var ett spel och att vi skulle spela det. Vi fick också skriva på papper så att han skulle få filma och ta kort. Så vi skrev på, sedan öppnade vi lådan och tog ut pappret som låg överst. Efter en del fajtande så fick jag läsa och förklara hur man gjorde. Även om vi tog det försiktigt, ett steg i taget så fattade vi ingenting. Men, vi satt där inne i 1,5 timmar. VAd hände egentligen med ''Det går fort'' Vi skrattade mycket, men det var nog inte för att spelet var roligt, utan av lite andra anledningar. Herregud, sedan flydde vi nästan därifrån men fick med oss 50 kronor på Kungsmässan i ett presentkort var.

Jag kan lova er, det var inte värt 50 kronor.


Postat av: Embla

Vad va det för knäppt spel och varför gjorde han de? :S Jag är liiiite förvirrad...

2009-11-04 @ 21:47:43
URL: http://emblanilsson.blogg.se/
Postat av: Johanna

Lärde du dej inte att man inte ska följa med främmande människor när du va liten? ;)

2009-11-04 @ 21:59:30
URL: http://johannameh.blogg.se/
Postat av: Emma

Haha, men han va bara en liten tönt. Han nöffade till och med när han skrattade xD som du :D

2009-11-05 @ 07:58:01
URL: http://grannis.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-