Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

gadsnO

Hallåhejsan.
Onsdagar är väl trevligt. Då vet man att man har den kortare delen av veckan kvar i alla fall. Om det nu är någon tröst, kanske inte. Just den här onsdagen var inte en utav de bästa i alla fall. Usch nej!

Jag försov mig för det första, och åt frukost på mer än den halvtimman jag hade på mig innan Johanna skulle komma. Men som vanligt så lyckas jag alltid klara det på något finurligt sätt. Komemr til skolan, i någorlunda tid och spanskan går alldelles för fort för första gången och vi fick lov att gå mot våran dom. Stora och Lilla slingan. Man får ju rysningar av dem. Jag lyckades komma in på nästan rekorddåliga 18.49, då mitt rekord är 15 något.
På matten efter så retades johanna och jocke med varandra och det slutade ed att johanan kastade ut Calles gula lilla boll genom fönstret, fråga inte varför.
Erik gick förbi och vi ropade ut att han skulle ge oss bollen. Han tog upp den och frågade, '' Den här? '' och vi svarade ''Ja! ''  inte allt för oväntat. Han tittade på den för att sedan kasta den ner för den långa backen vid enevägen. Jocke skyllde på johanna, fråga inte varför och vi var sedan tvungna att hämta bollen efter maten.
Vi gick neråt och neråt och neråt tills några gangstas sa att de hade kastat in en gul boll på någon tomt där nere. Men vi hittade den! På tomten, och sprang lyckliga tillbaka och gav den till en förvånad och lycklig Calle.
Japp, det var mitt dags-äventyr.

Ha det gött.
för nu ska jag på körkurs, käskigt..


Tjejen högst upp har även namnsdag idag. Grattis till alla Olivia & alla Oliver idag. Wohoo!


Postat av: gunnel

Men nej. Nej, nej och nej. Hur ser jag ut egentligen??

2009-04-15 @ 17:57:24
URL: http://johannameh.blogg.se/
Postat av: Olifis

snyggga tjejor på bilden... (johanna ser ut som en pirat & jag är hennes rundmunnige tjockis till efterhängare (många svåra ooord)) &&&& emma, jag tror stephanie fick sämst tid :O men du va duktig, vi ska fixa!! fin rubrik btw.

2009-04-15 @ 18:16:28
URL: http://heartman.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-