Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

lol asgarv roflmao asgav

Hej svej konnyrej.

Idag var det varmt, åh så varmt. Den perfekta dagen på stranden helt enkelt! Så jag Johanna och Olivia åkte till Liseberg och var där hela dagen. Eller vi trodde att vi var där i 1-2 timmar men när vi kolla på klockan va den halv 6. Inte konstigt att vi var hungriga med bara frukost och slush i magen.
Så vi tog ett par åkturer till innan vi gick ut och åt på Mcdonalds. Vi satt där i mer än en timma och åt plusmenyer och glass.
olivia: Mm
johanna: Mm
haha jag var bara tvungen.
Olivia: mh
Johanna: mh
(2 ggr annie)
Vi satt nog där och gapflabbade i flera minuter och norrmännen brevid bara stirrade. Haha, och det fick oss bara att skratta med och mer, jag blev förvånad att vi inte blev utslängda fafktiskt.
Sedan tog vi våra glas (som man får med plusmeny) med oss och gick vidare genom stan, mot 19.21 tåget. Vi hade ungefär en kvart på oss så vi gick långsamt och hann kasta glass i ån och på varandra lika mycket som Johanna & Olivia hann slåss i en svärm av norrmänn, det var sjukt hur mycket norrmän det var överallt. HandbollsCup på g.
Sedan gick vi en genväg där vi hittade en svängdörr. Som vi gick genom, Johanna var i en av ''dörrana'' och jag & olivia var i en så gick vi runt hela tiden tills någon skulle ge upp. Sedan kollade vi på klockan, 19.22! Jag och Olivia sprang ut genom dörren och Johanna avr i den bakom så hon kom lite efter men hann ikapp oss snabbt, sedan skrek vi bara och sprang enda till lisebersstationen och skrek lite till när vi såg att tiden blinkade. Vi rusade ner för rulltrpporna och genom tunneln, ner för trapporna och upp för trapporna och där stod tåget. Härligt. Vi hann med, och satt i tåget och försökte vara seriösa, det gick inte så bra.
Sedan åkte vi hemmåt och nu sitter vi alla här och laddar inför morgondagens fest. Här är musiken på hög volym, ohyessohyess.

 
Slush!

 
Pomfritt pomfritt!

 
Slåss bland Norrmän.

Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-