Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

a true story

En något desperat Emma sitter och äter en ganska kall färdigrätt när hon bestämmer sig för att få tag på den ssta twilightboken idag.
Hon tog upp telefonen och rotade fram Olivias nummer, Olivia var nämligen en av hennes vänner som hade boken, och de visste Emma mycket väl. Hon skickade iväg ett snabbt sms och frågade om Olivia var vaken och fortsatte att äta och grubbla över sina problem. En stund senare ropade mobilen Oink Oink! och det betyder att Emma har fått ett sms. I smset stod det något i stil med:
Boken ligger där ute på Saras bord.
Emma börjar tänka, vilket av hennes bord var Saras bord när hon skulle åka hem till Olivia och leta etter den? Men sedan slog det Emma att hon hade en syster som hette Sara. Hon srtällde sig upp, förvirrad och galen. Tittade ut genom fönstret och just i det ögonblicket så visste hon precis vilket som var Saras bord. Det är ett på framsidan där Emmas syster brukar ha en affär.
Emma rusade genom dörren, endast iklädd en tröja och underkläder och gick över det otroligt äckliga fältet av nerfallna körsbär som låg överallt på gräsmattan tills hon såg den.
Den låg så prydligt lagd på Saras bord att Emma nästan blev tårögd.
Åh vad hon älskade den där Olivia just då.


Postat av: den där Olivia

that's what friends are for :) <3

2009-06-21 @ 23:36:41
URL: http://heartman.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-