Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Arg

 
Läste en artikel igår och blev ganska arg (ni kan läsa hela artikeln här). Den handlar i alla fall om att det möjligtvis skall byggas ett hem för människor med Downs Syndrom och Autism nära ett villaområde och att människorna i detta område är förbannade för de vill inte utsättas för den "fara" som dessa människor kan orsaka. ALLTSÅ URSÄKTA MEN ÄR NI KORKADE? Jag skulle förstått om människor i villaområden med mycket barn skulle bli rädda om det skulle byggas ett fängelse bredvid deras hus, men nu pratar vi alltså om människor som inte har gjort något fel, ungdomar och unga vuxna som bara vill flytta hemifrån.
 
Har ni träffat någon med Downs Syndrom någon gång så vet ni att de är typ de snällaste människorna som finns, och det skulle bara vara nyttigt för barn och vuxna att lära sig att de faktiskt är riktiga människor som är precis som oss.
 
Här är ett utdrag ur några utav de protestbrev som har kommit in angående frågan:
(Varning för hjärnblödning)
 

"Dessa mentalt nedsatta personer är inte en trygg omgivning för varken oss eller våra barn och grannar. Det finns flera fall i vårt kära avlånga land där sådana individer har handlat efter sin mentala nedsättning vilket har lett till att oskyldiga människor har skadats eller mördats".

 

"Hur skulle dessa psykiskt nedsatta personer reagera om de träffade oss okända människor på gatan?"

 

"Vi ber er att med hjärtat tänka efter riktigt noga innan ni godkänner ett LSS-boende i ett så fint villaområde med dagis och äldreboende i närheten."

 

"Om detta går igenom och ni väljer att bygga detta LSS-boende precis intill vår tomt, så har vi absolut planer på att sälja och rör oss vidare mot ett riktigt villaområde."

 

"Vi har jobbat och slitit hårt i hela våra liv för att till slut kunna uppfylla våra drömmar om att kunna äga ett boende i ett fridfullt område......där våra barn kan gå på dagis och skola och växa upp i en fridfull och trygg miljö utan kontraster som förvirrar områdets och barnens framtid."

 

"Vi kommer inte att våga ha våra barn lekande utomhus om inte vi är med dem, för vi vågar inte att riskera att någon av dessa (stackars) mentalt störda ungdomar (som behöver all hjälp som dem kan få, detta kan dem få däremot någon annanstans) skulle göra något som dem inte kan styra över så som att gud förbjude kidnappa, våldföra sig på barn i området vilket har hänt och händer fortfarande olyckligtvis."

 

"Jag vill inte ha detta i vårt område pga att det skapar osäkerhet för mina barn när mentalt störda ungdomar/vuxna lever sida vid sida med barnen. Det finns flera fall runtom i Sverige där dessa mentalt nedsatta personerna som har lyckats ta sig ut från boendet utan någon tillsyn och träffat på någon människa ute som sedan har lett till överfall/dödsfall!"

 

"Ett LSS boende är nästintill en anstalt/rehabilteringshem för mentalt nedsatta som behöver vård och tillsyn dygnet runt som bör placeras med ett säkert avstånd från villaområde."

 

"Jag och min fru har satsat våran livsinvestering för ett tryggt och säkert område att uppfostra våra barn i. Det här har kommit som en riktig kalldusch för oss. Det känns lite som att Ni inte vill ha kvar barnfamiljer i glasberga, för att om detta går igenom kommer vi utan tvekan att flytta från området."


Postat av: Anonym

Men herregud... För att kunna uttala sig om saker som dessa borde man veta vad man pratar om först. människorna som inte vill ha hemmet nära sitt villaområde uttalar sig antagligen bara baserat på fördomar. Hur kan man döma ur människor på ett sånt sätt?

Svar: Ja, helt idiotiskt! Trodde vi levde år 2013 liksom, detta borde inte ens vara en diskussion.
Emma

2013-08-01 @ 15:38:25
URL: http://mangabackarsma.devote.se
Postat av: Anki

Ja man blir helt gråtfärdig av ilska. Vill ju tro att människor är mer upplysta än detta. Förfärligt! Undrar hur dom reagerar om de själva får ett barn med Downs eller om deras till synes friska bebis får diagnosen autism om ett par år. Vad ska man göra för att skaka förstånd i dessa trångsynta människor?

2013-08-01 @ 21:50:49
Postat av: Emmy

Men flytta da för i helvete! Garna langt in i Norrlands djupa skogar för dar lar ni fa leva ''ıfred''. Assholes.

2013-08-03 @ 21:06:40
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-