Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Bankar ut min ilska

Är verkligen inte på humör. Tror jag håller på att bli galen av sockersug. Det går liksom inte att beskriva. Blir bara arg. Så tog ut min ilska genom att banka på ett par nitar på jeansjackan jag köpte igår.


Postat av: Johanna

Banka? haha
Mitt superjohannatips för att nita kläder: (haha)
Det är lättast där det bara är ett lager tyg, kan jag ju börja med att säga. Sen är det lättaste sättet jag kommit på att sätta niten där man vill ha den, och sen trycka med ena tummen på den hela tiden så att den är så nära tyget som möjligt, och sen vika ner taggarna med en pincett. När jag gjorde det senast tog jag liksom tag i en "tagg" med pincetten och vek ner den lite, sen tryckte jag ner den resten av vägen med utsidan av pincetten. (svårt att förklara detta utan att visa känner jag.) När jag skulle göra min första jacka kollade jag på den här videon: http://www.youtube.com/watch?v=iAP2LSEdQRY (typ 3,5 minuter in) och sen bara gjorde jag som hon typ. haha. känns inte som att det här kanske hjälpte så mycket, eftersom det känns ganska basic. Fast det är ju dubbelt tyg där du sätter dina.. Om jag hade gjort det där skulle jag nog klippt upp tyget på nåt sätt på undersidan så att jag kunde sätta niten genom bara det översta tyget och ändå komma åt på baksidan av det, om du fattar? :)

2012-09-26 @ 22:46:25
URL: http://johannameh.blogg.se
Postat av: Johanna

nej, men det är på gång!! Har äntligen hittat ett orange snöre, måste bara ha lite tid också. Det tar ju nämligen sin lilla tid när man ska sitta och bränna pärlorna och så. :)

2012-09-27 @ 10:05:50
URL: http://johannameh.blogg.se
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-