Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Årets fattigaste dag

Idag är det årets fattigaste dag. Den 24e Januari. Alla har handlat upp sina pengar på julklappar, mellandagsrea och i mitt (och säkert många andras) fall också födelsedagspresenter. Så idag är jag jättefattig. Jag har en 20-lapp i plånboken i alla fall men den kommer jag inte långt på. Min bensinmätare står nere på det röda fältet och 20 kronor är inte så mycket om man vill köpa bensin. Men jag är typ 70% säker att jag kommer hela vägen hem så det är det jag får leva med. Sedan hur jag kommer till bensinmacken nästa gång är ett annat problem.

Just nu sitter jag, sedan en halvtimma tillbaka, i New York (klassrummets namn). Helt ensam. Och här komemr jag att sitta helt ensam i minst en halvtimma till, tills min lektion börjar. Engelska jävla C.

Jo, jag tycker engelska är roligt, men inte nu när jag ligger såpass efter som jag gör och måste göra klart en uppsats innan jag kan börja skriva på mitt 10 minuter långa tal som jag ska hålla nästa vecka. Som jag inte vet vad det ska handla om. Kul.

Jaja, jag hade råd med en varm choklad i alla fall. Så nu ska jag och min varma choklad sitta och vänta en stund till.



Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-