Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Vråååååååååål

Jag fick alla mina Exemptioncards (applåder!) vilket också betyder att morgondagen är min sista dag på Sachse High School. Och jag vet inte riktigt hur jag känner om det, det känns bara ganska tomt.. jag menar... hmm.. nej det går inte riktigt att förklara. Det var ungefär samma känsla som när jag gick på LBS avslutning förra året men inte helt samma. Ja, på tal om LBS så är jag ju klar med matte B och behöver inte ta det i tvåan (skönt!) Dock ska jag nog ta Matte C om det passar in i mitt schema annars får jag vänta till trean med det. Engelska B och C kommer jag att kunna tenta av så det kommer bli ett konstigt schema för mig mina TVÅ ÅR kvar på gymnasiet... suck.

Men innan de börjar så ska jag ju ha sommar! Som börjar imorgon bara för att jag är så himla duktig och fick mina efterlängtade kort.

Kram och puss, nu ska jag köpa skor och göra negerbollar.


Postat av: Frida

Gå matte C med mig! Kommer vara dålig och behöver moraliskt stöd bara för att orka öppna matteboken känner jag. Buhu. (Undrar varför jag ens valde att ha matte C....)

2011-05-31 @ 23:20:03
URL: http://fridaliljeberg.blogg.se/
Postat av: johanna

ååååh! grattis vännen! hahaha jag gav upp mina planer på matte c (tänkte läsa det nästa år) när jag försökte hjälpa folk med matte b och inte kom ihåg nånting. asså verkligen ingenting. sjukt.

2011-06-01 @ 10:07:49
URL: http://johannameh.blogg.se/
Postat av: Dagge

Whohoooo ! (: Gött! Grattis! Och ha en bra början på sommarlovet! (:♥

2011-06-01 @ 11:17:37
URL: http://mysweetestthings.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-