Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

800 grader, du kan lita på mig

Rubriken fick mig att tänka på Kenny Begins haha. Ja, om nu någon kommer ihåg den scenen från den filmen. Såg den häromkvällen, eftersom att någon (Tror närmare bestämt att det var Frida) som skickade den filmen till mig för ett tag sedan.

Jaja det var inte det jag tänkte skriva om, jag tänkte berätta att det är 29 grader ute och det är tydligen "kallt" jämfört med vad det ska bli under veckan nu. Jag menar, i lördags när det bara var 19-20 grader så tyckte jag att det var lite kyligt (vilket jag borde sluta med nu eftersom att 19 grader är sommar i Sverige) men över 30 grader tycker jag inte att det ska bli (inte för att det är jag som bestämmer sånt), nu, vid 28-29, då är det skönt ute. Då blåser det ju till och med varmt.

Jag kommer faktiskt inte ihåg om jag började det här inlägget med en baktanke om att jag skulle skryta lite om värmen, men det verkade bli så i alla fall. Så.. ja, det är varmt. Men jag har också hört att det är ganska skönt i Sverige nu med. Nu vet jag inte ens vad jag skriver om längre, jag pratar liksom med mig själv mest.

Hej Emma.

Hej Hej.

Okej, nu håller jag på att bli schizofren här också, så det kanske är bäst att jag går.


Postat av: Olivia

Hahahaha fan va skönt du skriver... Klart jag kommer ihåg repliken! Har bestämt mig för att kolla på filmen först när du kommer hem igen, Johanna också ;) hoho

2011-05-11 @ 08:54:11
URL: http://heartman.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-