Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Nattinlägg

Hej, just nu sitter jag med Megan och Emily och kollar på Eat Pray Love (som är en jättelång och ganska tråkig film) och .. väntar antar jag. Förut var vi hemma hos The Heiners och åt middag, Robert, Shari och Lauren var där också och jag hade det verkligen jättemysigt min sista kväll. Fick en jättefin hejdåpresent/försenad-födelsedags-present från Becky, Tom, Megan, Nick och Cole också och alla hade skrivit på. Så fiiint, dom är så fina.

Nu är det 4 timmar kvar till väckning och sedan bär det av mot flygplatsen. Kommer besöka många flygplatser imorgon/idag, fem närmare bestämt. Och jag kommer att behöva checka ut och in min väska igen efter två flyg vilket kommer bli krångligt och jobbigt men det skaaa gåååå.

Läste på biljetterna och jag ska tydligen få frukost på alla fyra planen. Så det blir konstant frukost i typ två dagar/22 timmar/vad nu det blir.

Nej nu ska jag fortsätta kolla på den här konstiga filmen, Megan sitter och kritiserar allt som händer och det är verkligen skitroligt. Nu har vi en konversation om hur man kan gå från Indien till Texas eller inte. Vad tror ni? Ja, jag vet inte om det blir någon sömn inatt, eller imorgon natt/morgon/dag (darn you tidsskillnad) men sova kan man ju göra senare.

Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-