Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Dom var bara kids men gifte sig ändå

Av någon anledning vaknade jag klockan 7 imorse och kunde inte somna om. Och jag vet att jag somnade vid 4 imorse tidigast. Och jag är piggare än någonsin. Det funkar inte riktigt men jag däckar väl senare ikväll antagligen. Jag gick upp vid 8 och drack apelsinjuice och kollade på film. Så nu har jag gråtit en skvätt och tror jag går ut en stund för jag vet att jag kommer sakna detta vädret om en vecka.

Bwt så är jag jätteparanoid över att mina tänder ska flyttas tillbaka som de var innan tandställningen (ni som haft tandställning vet känslan) för för några dagar sedan hade jag en dröm om att de hade flyttats tillbaka och igårkväll så bet jag i någon godis och min järngrej som håller ihop tänderna på baksidan av mina tänder lossnade från ena sidan. Och nu gör de tänderna ont. Ahhhhhhhh.


Postat av: johanna

läskigt! jag fick ju en såndär plastgrej som jag bara ska sova med när jag tog bort min, och jag känner hur mina tänder flyttar på sej direkt om jag inte har på mej den tillräckligt! du får boka tid hos tandis direkt när du kommer hem! och hoppas på att de inte har stängt för sommaren...

2011-06-03 @ 18:35:36
URL: http://johannameh.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-