Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

En annan rubrik (ha ha ha)

Nu ni! Idag är det onsdag (som jag även berättade imorse). Jag hade en riktig fajt imorse över klockan som verkligen bara gick fortare och fortare. Tillslut hörde jag den första bussen gå förbi och då brukar jag vara klar redan så jag flög ungefär upp från sängen och var klar på två minuter. Helt galet.
Jag hann med bussen i alla fall och på Journalistiken började vi med ett nytt projekt som jag inte var så peppad på så jag gjorde min matteläxa och satt vid datorn en stund. Sedan hade jag Sociologi och vi började med ett projekt även där (woho) och efter det så var det engelska och vi behövde inte göra alls mycket så jag sov mestadelen av den lektionen. Algebra, och jag var en enda som hade gjort matteläxan haha, och sedan var det lunch och Maya lånade ut 5 dollar till mig som hade glömt mina pengar (Ajja bajja). Och efter en helt okej dag så gick jag in i Fysik-klassrummet och bara ser alla störande barn i den klassen stå och skrika och .. skrika. Dr. Capps hade skrivit 3 kvarsittningar innan hans ens hade börjat lektionen och det blev några fler senare också. Och folk undrar hur jag har huvudvärk nästan varje dag när jag kommer ut från den lektionen..
Men nu ska jag inte sitta här mer, jag ska ta och äta Special K med jordgubbar och kolla på The Cake Boss med Emily. Godkväll!



Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-