Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

akdhfgosafhncfHSGH

Okej, jag ska inte skriva några namn eller något men jag vill verkligen bara skriva av mig lite för jag är ganska galet förbannad just nu.
Så vi hade långhelg som ni vet, jag kom tillbaka till skolan idag och hör rykten gå omkring innan jag ens har satt mig ner på bussen. Vad jag förstod då så hade en kille på skolan begått självmord på söndagen. Det visade sig sedan att det var sant och att jag faktiskt visste vem de pratade om. Usch, det fick mig bara att må illa och få tillbakablickar från januari förra året men jag sa till migsjälv att det inte fanns något att göra åt det nu så jag gick vidare med min dag.
Det som verkligen får mig att må illa och bli förbannad just nu är alla rykten som går runt överallt. Jag menar jag visste väl att det skulle börja gå runt rykten på en skola med över 3000 människor men att de sitter där och pratar högt om vad de tror hände och varför han gjorde det när hans syster sitter på andra sidan klassrummet eller när de frågar vad som hände till alla på Facebook, det är sånt som gör mig så sjukt arg. Bara låt folks privatliv vara och hitta något roligare att prata om.

Tack och hejdå.

Postat av: Anna

Massor av kramar kommer här! Prata med systern om det känns bekvämt, hon behöver nog allas stöd nu utan en massa rykten. Mamma

2011-01-19 @ 07:56:29
Postat av: Dagge

Fan va hemskt.. Sånt suger.. Verkligen.. Blläääh.. ):

2011-01-19 @ 10:19:34
Postat av: Olivia

fyy.. hatar rykten, iallafall negativa rykten.. nej ush satan i gatan, jag håller med mor din! vad jag ahr hört (rykten haha) så är amerikaner grymma på drama också, så rykterna kan ju kanske bli värre.. pratas de fortfarande om? pisss, hahaha puss menar jag

2011-01-19 @ 12:37:15
URL: http://heartman.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-