Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

I ett av världens hörn

Jag vet, jag borde sova vid det här laget. Jag vet inte riktigt varför jag inte kan sova, det är väl ännu ett av mina olösta mysterium som jag hade fler av förr i tiden. Istället för att sova så sitter jag här och tänker på helt onödiga saker, typ som att jag måste klippa mig och på hur livet fungerar. Jag har enn uppsats i Engelskan som ska vara klar på måndag, där jag ska skriva om meningen med livet. Så här sitter jag och funderar på vad meningen med livet egentligen är. Är det inte i Liftarens Guide Till Galaxen som meningen med livet visade sig att vara 42 i slutet? Hur nu det funkar.
Jag pratade med Cindy idag på fysiken och hon lärde mig lite Koreanska (hon är från Korea) och det enda jag kommer ihåg är annyeonghaseyo, vilket betyder hej. Jag fick i princip kramp i tungan när jag försökte uttala det korrekt men hon sa att jag fick till det bra ett par gånger. Men när hon sedan berättade att det var ett utav de lättaste orden så gav jag upp.

Jag ska nog försöka sova nu. Det är nog bäst så. Glöm inte lunchpengar imorgon Emma, och mamma, kom ihåg att vi ska skypa imorgon.

Godnatt

Postat av: Anna

Klart jag inte glömmer. Hoppas du får upp dörren....

2011-02-17 @ 07:52:23
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-