Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Fondue

Igår åkte jag och Marcus in till stan, beställde biljetter till Captain America och sedan bjöd han mig på massa köttbullar på köttbullecafét och vi kollade på ett par tjocka människor som satt och rökte cigarrer. Sedan gick vi och köpte popcorn och såg filmen (som man brukar göra på bio). Filmen var faktiskt mycket bättre än jag trodde att den skulle vara, så bra köp där (även om jag inte fick betala själv)!

Efter bion tog vi en promenad genom vackra Göteborg och sedan tog vi pendeln till Hede och gick/sprang till Maxi och köpte godis innan det stängde. Sedan började det pissregna och vi tog pendeln till Anneberg och gick hela vägen hem till Marcus. Helt galet. Sedan var vi, eller i alla fall jag, supertrött och somnade nästan direkt. Vi vaknade idag vid halv 12 och vi åt frukost och kollade på TV en stund tills jag åkte hem, och här är jag nu, och har varit hemma ett tag.




Nu är det snart mat hemma hos familjen Grann, men Mathias är ute i skogen och vandrar så vi vet inte vart han är. Sara har jag inte sett till och jag hörde just pappa ringa till mamma (han är i sovrummet och hon i köket) men jag hörde inte vad de sa. Mathias kanske hade hört av sig, vem vet? Crazy rockahula!

Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-