Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Okey

Jag har precis spenderat timmar med att sitta och förklara 65 psykologiska termer i minst 2 meningar var, på engelska. Det var ... kul. Men då var jag klar med den läxan, bara matte och historia kvar. Men där är det inte lika mycket, och matte är ganska lätt.

Denna veckan är Homecomming vecka i skolan, eftersom att det är Homecomming till helgen. Så det är temadagar hela veckan fram tills fredag då det är Pepp Rally (Alla bär skolans färger och det är en sjuk stämning, ska filma denna gången om jag kommer ihåg). Idag var det Westernday, så många var utklädda till cowboys, imorgon är det Twinday och på torsdag är det Decadeday, då man får klä ut sig till sitt favorit årtionde, som 60talet eller 80talet till exempel. Vet inte vad jag ska hitta på, har ju en begränsad garderob men kanske hinner ut och köpa något till decadeday i alla fall, för det verkar kul.
På fredag är det homecomming matchen och homecomming king och queen utses, och de som vinner får köra några varv med en Mustang runt fotbollsplanen. Sedan på lördag är det Homecomming dansen och på söndag ska jag sova! På måndag och tisdag är vi lediga från skolan, jag vet inte varför, men det ska bli skönt med en 4-dagars helg där. Nu ska jag göra min historia, tror jag struntar i matten, jag klarar det ändå.

Jag äter min sista gigantiska jordgubbe nu. Hejdå.

Postat av: Dagge

Vad är twinday för något då? (:

2010-09-29 @ 09:35:34
URL: http://mysweetestthings.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-