Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Paul Bowen

Skulle vara förvånad om någon visste vem det var men så var det ju så att jag är en liten fotograf-nörd så idag tog Leslie med mig till en av Paul Bowens föreläsningar. Alltså, den gubben, han har tagit så sjukt coola bilder ska ni veta, bilder jag bara kan drömma om att få ta. Hans passion är flygplan, alla sorters flygplan och han tar bilderna sittandes i ett annat flygplan, utan dörr, precis vid kanten. Gubben är alltså inte höjdrädd inte. han visade oss jättevackra och coola bilder och hur han gick till väga för att ta dem och massor av historien genom sitt liv.

Paul Bowen har varit på tusentals tidningsomslag, fått massor av priser, träffat massor av kända människor, speciellt piloter och en del andra fotografer. Pratade nästan en halvtimma med honom efteråt också och det visade sig att han var en mycket trevlig man. Rolig också. Alla på föreläsningen fick en almanacka med hans bilder och jag fick min signerad efter att vi pratat. Glad Emma.



Han tar fortfarande bilder runt om i hela världen på flygplan och här är två av hans bilder, ni kan klicka här för att komma till hans hemsida också. Där finns det ännu mer bilder, på stridsflygplan, äldre flygplan, riktigt stora plan och allt mittemellan.


Postat av: Olivia

guud va cool snubbe! me like :D du kommer också få signera nånting någon dag, jag måste få den första autografen!!

2010-10-29 @ 10:32:05
URL: http://heartman.blogg.se/
Postat av: Dagge

JAG SKA HA DEN FÖRSTA AUTOGRAFEN ! :D

(Skicka en på posten åt mig huh?`(;)

Btw, så kunde du sagt till så skulle du kunna få en "jätte cool kalender med massa coola flygplansbilder!" maha.. (:♥

2010-10-29 @ 15:36:22
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-