Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Måndag!

Varför utropstecknet egentligen? Ingen gillar måndagar, haha.
Jag vaknade upp idag 45 minuter senare än jag brukar (happy face), vilket också är kvart över 6 men ändå, jag var glad. Robert körde mig till skolan vid 7 och vi hann precis så att jag fick halvspringa lite till första lektionen, haha. Skoldagen var.. ja, normal. Journalistik - Sociologi - Engelska 2 - Algebra 2 - Fysik. Och ja, jag ska byta fysiken, pratade med min mentor (eller vad man ska kalla det) idag och hon sa att jag kunde byta om jag pratade med läraren jag ville byta till, så nu måste jag komma på något bra ämne jag vill ta. Jag funderar starkt på att gå med i Yearbook eller The Newspaper som är sista lektionen så det skulle ju passa bra så att jag slipper byta någon annan lektion också. För jag menar, om jag ändå inte får någon kredit för något jag gör här borta när jag kommer tillbaka, att jag ska få göra om hela året igen, varför ta en lektion jag inte vill ta om jag inte ens behövder ta den? Precis.
Efter skolan tog jag bussen hem och matade katter, hundar, fiskar och hamstern. Sedan hade jag 3 timmar ensam i huset, jag hade inte min egen dator där och inte min kamera. Så jag satte mig vid TVn och pratade lite med katterna i några timmar innan Miss Shari kom och hämtade mig efter att hon jobbat klart.
Vi åkte och köpte lite julklappar och åt sedan middag med Mr Robert innan vi åkte till mataffären en liten stund och plockade upp lite frukost och annat innan vi åkte hem hit.

Jag orkar inte ta kort på allt jag köpte igår så ni får nöja er med tröjan jag hade på mig idag aom jag faktisk köpte igår, på REA till och med. Jag kallar den min måndagströja. Och det är ju måndag så det passar ju bra.


Forever 21, $19.80 $14.69.

Postat av: frida

Men engelskan då? Måste du gå engelska B när du kommer tillbaka? o:

2010-11-16 @ 10:21:18
URL: http://fridaliljeberg.blogg.se/
Postat av: Dagge

Hahaha sööt ^^

Jaa, tänkte precis som frida.. Måste du ha engelska och matte när du kommer tillbaka ? :O

2010-11-16 @ 12:06:21
URL: http://mysweetestthings.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag vet inte,

Matte är jag ju klar med så det behöver jag ju inte oroa mig för men Engelskan, jag pratade med Anne Marie innan vi slutade och hon sa att jag troligtvis kunde skriva nått prov när jag kom tillbaka och sedan slippa Engelskan med :)

2010-11-16 @ 13:45:08
URL: http://grannis.blogg.se/
Postat av: Olivia

tänkte också så.. men hallå, gascool tröja!

2010-11-16 @ 17:00:56
URL: http://heartman.blogg.se/
Postat av: Frida

Hallojs! Går på LBS media i ettan, samma skola som du gick på :) Eftersom du har missat ett år, kommer det vara så att du går med de som går i tvåan nästa år? Om du ska göra det, så blir vi nya classmates nästa år! ;D

2010-11-21 @ 00:08:43
URL: http://keishas.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-