Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Saratoga, New York!

Okej, igår vaknade vi upp och åkte till flygplatsen för att ta första flyget som gick till Washingtin DC klockan 12. Jag lyckades dock tappa bort mitt boardingpass (jag vet, smart Emma) och från vad jag har hört så kommer de aldrig att låta mig glömma det, haha kul. Men vi lyckades tillslut att fixa ett nytt och sedan gick vi och köpte Starbucks och TacoBell och tog med det på planet.
Flygresan tog runt tre timmar och sedan satt vi i Washington DC i 2 timmar och väntade på planet mot Albany, New York. Jag och Emily köpte Ben & Jerrys och en Svampbob-målarbok, så vi klarade oss bra. Flygresan till Albany tog runt 1 och en halv timma och sedan hämtade Uncle Brian oss på flygplatsen och tog oss till vårat nya hem (för de närmaste två veckorna). Snön låg på marken och det är skogigt och vägarna är smalare, lite mer likt Sverige än Texas kan man ju säga. Så jag tycker att det är väldigt mysigt här uppe och idag har vi inte gjort så mycket. Vi vaknade vid 10 och satt och tittade på Jerry Springer och åt donuts tills klockan var 1 eller något sånt. Sedan dorg vi oss till ett köpcentrum där vi köpte lite julklappar så att vi kan fira jul igen den 25e (då de firar jul här, som ni antagligen vet). Jag köpte skor också, på H&M, som faktiskt, läskigt nog, luktade precis som H&M hemma i Kungsbacka.
Imorgon är det den 24e, eller idag är det väl det för er där hemma i Sverige, så GOD JUL! Saknar er och ha det så himla underbart. Ät köttbullar för mig, snälla? Hoppas ni får vad ni önskar er och njut av... julafton helt enkelt. Haha. Nu är jag trött, och ska lägga upp lite bilder för att göra det här inlägget roligare!

Och för er som är förvirrade så är jag inte i New York City. Jag är i Saratoga, som ligger i staten New York. Tre timmar från Canada vad jag har hört.







Postat av: Frida

Snö(:



Jag tänker då inte äta några köttbullar åt dig, men jag kan äta paradischoklad åt dig. Om ni nu brukar göra det på jul. :D

God jul!♥

2010-12-24 @ 11:26:35
URL: http://fridaliljeberg.blogg.sese
Postat av: Emma

Paradiiiis <3 JA :)

2010-12-24 @ 13:42:51
URL: http://grannis.blogg.se/
Postat av: Debbie Doo

God jul :D

2010-12-24 @ 14:48:57
URL: http://debbiedoo.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-