Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

inflyttninsfest at embla's

Som vanligt är det svårt att skriva och beskriva hur en fest är. Men vi hade en underbar kväll, jag, frida, lina, bea & josefine hos embla. Det blev inte så många, men mycket roligt ändå eftersom att alla dessa tjejer är trubbel och skojmakare. Men vi spelade roliga spel och sjöng sånger. Sedan försökte vi tända engångsgrillar väldigt länge innan vi lyckades och brände några hamburare som vi sedan åt till ljudet av gamla godingar till låtar. Vi dansade och såg på filmer, tog roliga bilder och skrattade väldigt mycket.
Här får ni det i bilder, ni kan själva försöka lista ut vad bilderna ska föreställa att vi gör, tro vad ni vill, haha. Jag börjar med den bilden som fick utmärkelsen som ''dagens bild'' eftersom att linas huvud försvann helt och hållet på bilden. Helt crazy, här får ni den i orginalbild, jag har inte redigerat något av den! INSANE!

haha, ja ni kan ju titta på allt förrutom mig och embla som ser lite drogade ut.


min inflyttningspresent, haha!







Och idag tog jag och Frida buss - färja - buss - tåg - buss hem och vi satt mest och tittade på roliga videos på hennes ipod så tiden gick hyfsat fort ändå. haha. Underbart!


Postat av: Malin

Hahaha, knäppt att hon blev huvudlös :S

2009-09-14 @ 07:33:25
URL: http://mejline.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-