Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

jag har väl inget val

Jag sitter här och tjatar på Frida att vi ska gå nu, för vi börjar snart, men hon sitter och gör Facebook test så det ryker och säger åt mig ett blogga ett långt inlägg så att hon hinner göra klart.
Idag är det fredag, sedan är det lov, och ikäll är det Idol. Tagga nu idoler, för ikväll känner jag på mig att det kommer bli bra, med rocktema och allt.
Nu ska vi snart gå upp till samhällskunskapen och ha vårat fredagsquiz. Jag har inte vunnit kaffet/varma chokladen en enda gång, och jag känner att jag har taggat hela veckan för det här nu. Jag har ingen aning om vad jag ska göra ikväll, men det brukar lösa sig sedan. Jag får kontakta mina vänner och se om de vill se idol med mig eller något liknande. Jag berättar väl mer senare, eller imorgon om jag hittar på något att göra innan jag hinner komma hem.
Jag känner att jag bara babblar på om mitt privatliv, som ni säkert inte alls är intresserade av, så jag slutar nu och drar med mig frida upp till övervåningen för de sista minuterna av taggning till Quizet.
Jag ska inte göra er besvikna. Nu ska jag vinna den varma chokladen!

Postat av: Dagge

HAHAHA! Du trodde att du skulla vinna vaaah? Men nej det gjodde du inte !! Neej för du är säääääst (; :D Men det gjorde... Hampus..? hahahha xD :P♥

2009-10-23 @ 15:21:39
Postat av: Frida

det gick ju jättebra det där med att vinna chokladen va..! hahahaha ;D

2009-10-23 @ 19:02:06
URL: http://fridaliljeberg.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-