Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

ibland blir jag bara så arg

Först så tyckte jag att det var konstigt att det vad 15 årsgräns på New Moon, men ikväll ändrade jag uppfattning om det. Jag kan verkligen förstå varför de inte ville släppa in en massor av barn inne i biosalongen. De kan ju inte sitta still, vara tysta, sluta kommentera eller sluta smsa. Okej, visst att man kanske säger något men man behöver ju inte babbla på som om man satt på någon restaurang och hade släktmiddag. De som satt framför oss (oss = Johanna, Olivia, Jocke, Jag, Frida, Dagge), de hade verkligen problem. Jag vet inte hur många gånger vi sa HÅLL KÄFTEN eller shhhh! till dem, men de svarade i alla fall lika tyket varje gång tillbaka. ''Vadå, du kan hålla käften", "Vem shhyshhade migghhhh O M G !". Antingen så kan man ju gå ut och prata, eller åtminstonde lyssna om någon säger till, eller så kan man ju skita i att gå på bio om man inte ens kollar på filmen.
Det värsta var ju när det var de där 30 sekunderna innan slutrepliken och en av de framför oss säger repliken som gör hela filmen hel, den repliken som alla väntar på i tystnad, och så säger hon det högt, flera gånger. Jag kunde just då se mig själv ställa mig upp, börja gallskrika, och sparka på hennes huvud/ryggstöd. Jag ville bara tejpa för hennes mun och få henne att förstå att det inte är coolt att prata på bio så att alla stör sig på en. Att ingen där inne var avundsjuka för att de vågade prata högt på en bio.
Vissa stunder tyckte jag faktiskt synd om Johanna, Olivia och Jocke (och alla andra där inne som såg den första gången). Kan man inte bara skärpa sig nu när åldersgränsen har sänkts för att de tror att 12 åringar och uppåt är tillräckligt mogna för att gå på bio. Tydligen inte.

Jag orkar inte.


Postat av: Dagge

Varför har jag rött hår..? :o Ser jag verkligen ut så...? Måste göra något åt mitt hår... HAHA! xD

Jävla idiot jävlar som sitter och beter sig som idioter (:

2009-11-28 @ 10:52:01
Postat av: Emma

Dagge: HAHA mitt hår e oxo rött :o Jag orkar inte idioter. Om de börjar skrika när Jacob nästan kysste Bella så tycker jag väldigt synd om de som ska sitta i samma sal som dem där de ser Eclipse.

2009-11-28 @ 12:12:05
URL: http://grannis.blogg.se/
Postat av: Frida

GAAAAAAAAAAAAAAAH!!!! töntar...

2009-11-28 @ 13:52:48
URL: http://fridaliljeberg.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-