Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

asfjärt

Jag får inte till någon film, ingen som har bilder loggar in på datorn och den enda bilden jag har är på en säng. Så jag antar att jag inte kan låtsas att uppdatera mycket genom att fylla på med massor av bilder som jag faktiskt brukar göra. Så jag får väl helt enkelt berätta lite.
Igår tog jag mig hem till Olivia på min moppe, vi såg på mr bean och väntade på att Johanna och Dagge skulle anlända. När de gjorde det så åt vi pizza och spillde sås över Olivias syster (dock var det hennes eget fel) Sedan såg vi på män som hatar kvinnor och pratade tills öronen blödde innan vi såg på klättertjuven. Shit vad Kristen Stewart var lik sig själv, rösten, hållningen, sättet, allt.
Sedan gick vi och lade oss i Olivias mammas och pappas säng, alla 4!, och där låg vi och hade allmänt ryck tills vi tillslut bestämde oss för att sova. Dagge däckade som vanligt först och började snarka direkt. Sedan, när jag precis hade slumrat till så hörde jag Olivia prata. Jag vände mig om jag såg åt hennes håll. Hon sa hela tiden Fedde, fedde, fedde, fedde (dagge) och sedan fortsatte hon..
Olivia (i sömnen): Fedde... fedde... du e rolig.
Sedan blev det tyst ett tag men det var långt ifrån över.
Olivia (i sömnen): .. glass.... glass.... fisk!.. glass som smakar fisk.. nej.. EMMA! emma emma!.. emma.. släpp den!.. emmaaa.. släpp.. alla.. braa... jag vill peka... jag vill peka åt hö.. h... höger.. ja.. du pekar fel.. vänd på armbågen.. du pekar fel... .. aha..

Sedan blev det tyst en stund igen och jag tror att jag somnade en stund innan det började igen.

Olivia (i sömnen): Fedde.. Fedde...

Dagge (även kallad fedde): Ja..
Olivia (i sömnen): Fedde..
Dagge: Mmm.. Jaa!
Emma: Hon pratar i sömnen..
Dagge: Jahaa hahaha.
Olivia (i sömnen): Fedde.. du e rolig.
Och sedan fortsatte det i säkert en timma.
Olivia(i sömnen): Glass... glass.. nej du får ingen glass... det blir som förra året, som jultomten.. fedde.. god jul.. korv.. jag e en mask... fedde... fedde... fedde... kom...  ..  det va inte kul... fedde.. fedde... du e rolig.. jag e en geting.. ron weasley.. .. häst.. spring spring spring! .. lasso.. godnatt.. (10 sekunders tystnad) .. god jul..
Emma: Olivia! TYST!
Olivia (i sömnen): Själv!

Det tog en stund, men sedan fick jag väckt henne på riktigt och vi kunde sova de sista timmarna innan vi skulle upp. Nu är jag riktigt trött, och längtar verkligen till måndag morgon imorgon. Mums.

Här sov vi 4. (johanna på bild, trött?)


Postat av: Olivia

du skulle ju INTE skriva ut de på bloggen! xD

2009-11-29 @ 23:25:28
URL: http://heartman.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-