Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

man kan ju ljuga & kalla det en lyckad dag.

Dagen började med klassråd, där vi fick beskedet att vi bara ahde 1 bildlektion kvar på terminen, och det var idag. Alla hängde i bilden ungefär hela dagen och försökte göra klart sina bilder. Det gick väl hyfsat men han sa att han var nöjd med mina 2 av 4 inlämnade bilder i alla fall. hö hö?
Efter skolan så åkte tjejerna i klassen som vanligt in till kungsbacka, fast det var några som inte hängde med idag, ingen aning varför. hmm..
Jag Johanna & Olivia var på kungsmässan en stun och provade kläder och skor. Inget passade mig in i smaken just idag, och det avr kanske tur det eftersom att jag behöver spara de pengarna jag har. De andra två slogs om massa örhängen och det var jag som fick hänga tillbaka alla efteråt.
Sen fick vi för oss att åka hem till mig och titta på nån film och vi satte oss på bussen hem till johanna för hon skulle hämta lite grejjer. Precis innan bussen skulle åka så kom olivia på att hon skulle ju åka hem och sen ta moppen till mig, så hon sprang av bussen i sista sekund. (eller minut). Vi åkte upp, och sedan gick vi ner till bussen som tog oss hem till mig i fjärås city. Där vi åt spagetti & köttfärssås och hade vattenkrig med min lillasyrra. Sedan fick i sms om att olivias hund hade rymt och att hon skulle leta efter honom så vi fick kolla på film själva. Vi rotade fram de 6 filmer som vi har spelat in själva [topphemligt material] och tittade på dem. Alltså det är så sjukt tråkigt så att det är roligt. Herre min skapare, ni tror att ni är no-lifers, ni har ingen aning om vad det betyder. tro mig.
Johanna lyckades missa sin buss hem & vi gick tillbaka och tittadepå den sista filmen som vi inte hade tittat på och höll på att dö, seriöst, omg. Det var verkligen inte ok.
Efteråt sprang vi ut till bussen som kvinnan precis han med och hon borde väl vara hemma snart om bussen åkte 22.02. Vi får väl hoppas på att hon inte blir uppäten.

annie leker tidningsleken & jocke spelar gameboy

donken & min syrra med en överlägsen vattenpistol


sååååååååååå jävla tillåtet att skratta. det skär i hjärtat när jag lägger ut de här bilderna, hoppas att jag inte slår besökar-reord den här veckan. haha.

ha en trevlig fredag. godnatt.

Postat av: Anonym

HAHHAHAHAHHA JAG DÖÖÖR xDDDD

2009-05-15 @ 22:49:51
URL: http://heartman.blogg.se/
Postat av: Emma

då slipper du se filmerna i alla fall..

2009-05-15 @ 22:58:56
URL: http://grannis.blogg.se/
Postat av: Tildaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

HAHAHAHAHA NEEEEEJ våran melodifestival!!!! xD

2009-05-16 @ 19:37:59
URL: http://tildaanvildan.blogg.se/
Postat av: johannisen

JAAAAAAAG DÖÖÖÖÖÖR.

2009-05-20 @ 21:52:07
URL: http://johannameh.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-