Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

idrottsdag

Varje år har smedinge en dag då eleverna inte får vara på skolan, för att femmorna ska komma och titta. Den dagen har jag just kommit hem från. Grym dag, med massor av skoj. Herre min skapare, vad ska jag göra utan klassen sen?
Tjejerna vann dragkampen och killarna också, yeeess. Att slå b2 var hur gött som helst. efter 4 år har vi äntligen bevisat att vi är nummer 1 nu, och inte 2a. äggade.
Det blev mycket skratt, högar och fusk men vad gör man inte för att ha lite skoj?
Efter dagen så kom jag hem snabbt eftersom Jag, Johanna, Olivia och Sebbe fick skjuts från bräckan och tillbaka av Wimar. Vi kom in på klövervägen där jag skulle hoppa av tidigare och var precis framför bussen som skulle åka in på busshållplatsen där vi skule stanna och släppa av mig. Dörren gick inte upp och Sebbe var tvungen att springa runt och öppna den för mig, haha.
Jag kom hem och såg att ingen av bilarna var hemma. Fasen sa jag då om jag uttrycker mig lite finare för att jag hade ingen nyckel med mig. Jag sprang runt huset för att känna på alla dörrar men det enda jag såg var mathias som satt och sa att han inte hade någon nyckel heller.
Mamma skulle inte komma hem förräns två timmar efteråt så jag gick hem tiull min granne Embla och åt en macka med ost. Sedan hörde jag att pappa svängde in på avfarten och då kunde jag komma in igen. Jag tackade Embla för maten och gick hem. Då såh jag att jag hade fått skojkortet i brevlådan. haha, det är så tråkigt så att det är kul ju.
Jag känenr att mestadelen av detta inlägget handlade om min senste timma men ni får massor av bilder sen när jag har fått dem av Johanna och Carrruline. Ni kan få lite bilder som jag tog med min mobil istället sålänge. 
 
wait for it..



kommer mer bilder under kvällen för hoppningsvis..

Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-