Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

hej söndag igen.

Förlåt för den ''dåliga'' uppdateringen som jag fått klagomål över. Men jag ska försöka hitta något intressant att skriva om, vilket inte är så lätt som det verkar ska ni veta.

Men nu har jag kommit hem från en middag med min & johannas familj och det var jättenajs. Jag åt pizza och de flesta andra åt planksten, som i för sig är supergott, men jag håller på att bli trött på det. Efter maten var vi jättemätta och orkade inte en bit till. Men min bror, som ahde ätit 2 stora pizzor ville såklart ha efetrrätt, det matvraket så han tog in menyn igen. Bara jag & johanna läste Vaniljpanaccotta så blev det beställt 2 stycken såna också, eller en till Tiina med och Sara & mathias tog varsin kladdkaka med vaniljglass. (intresseklubben antecknar) Det var gåtttttt, ååh så gått, men sedan orkade man knappt resa sig. Men nu sitter jag ändå här, så jag antar att jag orkade, på något finurligt sätt.
Imorron är det skojfoto med klassen, ska bli grymt skoj att få se var alla har hittat på, speciellt killarna, haha. Men kom ihåg att ha något skoj med er, alla nio-be-ettare.
För annars blir det smisk.

Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-